Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το κινητό του μακελάρη της Νίκαιας τον πρόδωσε

Λάτρης των selfies, των καταχρήσεων και των σαιτ γνωριμιών μέσω των οποίων έβγαινε με άνδρες και γυναίκες ήταν ο Mohamed Lahouaiej Bouhlel, σύμφωνα με τις πληροφορίες που άντλησαν οι γαλλικές αρχές από το κινητό τηλέφωνο του δράστη.

Η συσκευή του -της οποίας το περιεχόμενο εξετάζει από δεκάδες αστυνομικούς- έχει βοηθήσει τις Αρχές, πολύ περισσότερο από τους επτά υπόπτους για συμμετοχή στο τρομοκρατικό χτύπημα της της Νίκαιας, που παραμένουν υπό κράτηση.

Ο Mohamed Lahouaiej Bouhlel χρησιμοποιούσε σάιτ γνωριμιών με σκοπό να βγαίνει ραντεβού με άνδρες και γυναίκες. Παρά το γεγονός ότι ήταν μέλος ισλαμικής ριζοσπαστικής οργάνωσης, δεν δίσταζε να πίνει, να καπνίζει και να κάνει ναρκωτικά.

Πήγαινε γυμναστήριο, επισκεπτόταν σάλσα μπαρς, λάτρευε τις selfies, συνήθιζε να καταγράφει τις πολλές και σύντομες σχέσεις του, ενώ φρίκη προκαλεί ότι πολλές φορές επισκεπτόταν το διαδίκτυο για να δει εκτελέσεις από το Ισλαμικό Κράτος.

Το κινητό του έπαιξε καταλυτικό ρόλο και στην προετοιμασία της φονικής του επέλασης στη Νίκαια. Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό δίκτυο BFM TV, υπάρχουν πολλά sms στα οποία ζητάει περισσότερα όπλα και σφαίρες, ενώ το τελευταίο μήνυμα που έστειλε ήταν στις 10:27 -περίπου μια ώρα πριν τις φρικιαστικές πράξεις του- σε έναν από τους άνδρες που τώρα βρίσκεται υπό κράτηση…

Αποτροπιασμό επίσης προκαλεί η ψυχραιμία του δράστη να βγάλει selfie για να τη στείλει στην οικογένειά του στην Τυνησία, λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει την κούρσα θανάτου με το νοικιασμένο φορτηγό.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!