Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δημοσιοποιήθηκαν τα πρόσωπα των θυμάτων που βρήκαν τραγικό θάνατο στη Νίκαια (ΦΩΤΟ)

Η πόλη της Νίκαιας, μετράει τις πληγές της στον απόηχο του μακελειού που σημειώθηκε χθες βράδυ. Όσο περνούν οι ώρες έρχονται στο φως οι πρώτες εικόνες και τα στοιχεία των 84 θυμάτων. Ανάμεσά τους βρίσκεται ένας πατέρας από την Αμερική και ο 11χρονος γιος τους οι οποίοι βρίσκονταν για διακοπές στη Γαλλία, ένας Γερμανός δάσκαλος, η 22χρονη Ρωσίδα φοιτήτρια Βικτόρια Σαβτσένκο, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο όταν το φορτηγό του μακελάρη έπεσε με δύναμη πάνω στο συγκεντρωμένο πλήθος.

«Η φίλη μου και εγώ περπατούσαμε στην προμενάντ, Είδαμε το φορτηγό να κινείται σε μια παράξενη τροχιά. Δευτερόλεπτα αργότερα η φίλη μου χτυπήθηκε από αυτό και σκοτώθηκε», είπε η 21χρονη Πολίνα από τη Ρωσία εώ συνέχισε λέγοντας «Με μετέφεραν στο νοσοκομείο γιατί έσπασαν τα δάχτυλά στο ένα μου πόδι».

Ο άτυχος πατέρας Σον Κόουπλαντ και ο 11χρονος γιος του 

Ο μακροσκελής κατάλογος, συνεχίζεται με ένα ζευγάρι Σκοτσέζων. Ο λόγος για την 27χρονη Κάρολ Άνι Κόουαν και τον 30χρονο σύντροφός της Ρος οι οποίοι μέχρι τώρα δεν έχουν εντοπιστεί. Μάλιστα εκφράζονται φόβοι ότι έχουν χάσει τη ζωή τους. Συγγενείς και φίλοι μέσα από τα social media, ψάχνουν πληροφορίες γύρω από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο δάσκαλος και οι μαθητές από τη Γερμανία Νεκρούς θρηνεί και η Γερμανία καθώς ένας δάσκαλος και δύο μαθητές από το Βερολίνο, ηλικίας 17 και 18 ετών, σκοτώθηκαν από την μανιασμένη πορεία του φορτηγού. Οι μαθητές γιόρταζαν στη Νίκαια το τέλος της εξεταστικής περιόδου.

Ακόμη, μία γυναίκα από την Αρμενία και ένας άνδρας από την Ουκρανία βρίσκονται στη λίστα των θυμάτων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από το προξενείο του Μαρόκο στου Μασσαλία, μία γυναίκα με το παιδί της έχασαν και εκείνοι τη ζωή τους, ενώ ερευνάται αν υπάρχουν και άλλα θύματα από το Μαρόκο.  Μία Ελβετίδα 54 ετών που είχε επιλέξει τη Νίκαια για τις διακοπές της με το σύζυγό της, «έσβησε» κάτω από τις ρόδες του φορτηγού του τρομοκράτη.

Αγνοούμενη είναι τόσο η Aurelie Remy όσο και το αγοράκι στα δεξιά της φωτογραφίας

Η Κλάρα Κασκιάνα γιόρταζε χθες στην Προμενάντ ντεζ Ανγκλέ, παρ όλα αυτά, από την ώρα που σημειώθηκε η τραγωδία τα ίχνη της έχουν χαθεί

Παράλληλα, οι φίλοι και συγγενείς της οικογένειας Τόρε, απευθύνουν έκκληση μέσω των social media, σε όσους γνωρίζουν κάτι, να τους ενημερώσουν για την τύχη τους.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!