Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Το 9χρονο αγόρι έπεφτε χτυπώντας πάνω στα βράχια»: Η συγκλονιστική μαρτυρία του διασώστη

Συγκλονίζει το πανελλήνιο η τραγωδία που εξελίχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο φαράγγι του Βουραϊκού, όπου ο 9χρονος Βασίλης έχασε τη ζωή του πέφτοντας από τη γέφυρα σε βάθος 40 μέτρων.

Οι πληροφορίες λένε ότι κατά τη διάβαση της επικίνδυνης γέφυρας υπήρξε ένα τραγικό λάθος. Το παιδί βάδιζε πίσω από τον πατέρα του. Οι γονείς δεν είδαν τι συνέβει. Αν δηλαδή το παιδί έχασε την ισορροπία του ή εάν προσπάθησε να κάνει κάτι παρακινδυνευμένο με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει.

Δυστυχώς το κορμάκι του δεν συγκρατήθηκε πουθενα. Τα κενά στη γέφυρα του τρένου είναι μεγάλα. Το παιδί έπεσε κάθετα τουλάχιστον 10 μέτρα και στη συνέχεια βρέθηκε σε ένα βάραθρο 20 μέτρων. Τα νερά παρέσυραν το κορμί του τελικά σε ένα βάθος περίπου 40 μέτρων από το σημείο της πτώσεις.

Ανατριχιαστική είναι η περιγραφή του Συντονιστή Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στην Πάτρα, υποστράτηγου Νικόλαου Νικολακόπουλου, για τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, ο θάνατος του 9χρονου, προήλθε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, και όχι από πνιγμό, μετά την πτώση του στα νερά του Βουραϊκού ποταμού στην Αχαΐα.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!