Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Διάσημο μοντέλο έδειξε πως είναι κανονικά η κοιλιά της – Έπαθαν σοκ (ΦΩΤΟ)

Μπορεί η ίδια να είναι πρώην μις Βόρεια Ιρλανδία 2012 και νυν διάσημη fitness blogger, όμως δεν δίστασε να δημοσιοποιήσει στο διαδίκτυο πως είναι η κοιλιά της τις φορές που δεν προσέχει την διατροφή της, έχει άγχος, διαταραγμένες ορμόνες, δεν γυμνάζεται και δεν κοιμάται καλά.

Η Tiffany Brien συνήθως μοιράζεται με τους 21.800 followers στο Instagram την τέλεια σιλουέτα της, αποτέλεσμα σωστής, υγιεινής διατροφής και γυμναστικής, όμως αυτή την φορά αποφάσισε να σοκάρει το κοινό της. Δημοσιοποίησε δύο φωτογραφίες της, με διαφορά 12 ωρών για να δείξει πώς είναι στην πραγματικότητα κάποιες φορές η κοιλιά της.

NWS.JPG

“Είμαι σαν έξι μηνών έγκυος”, έγραψε στους φίλους της στην σελίδα της στο Facebook χαρακτηρίζοντας την κοιλιά της αποτέλεσμα του “food baby”, δηλαδή ενός μωρού από… φαγητό, δηλαδή του… υπερβολικού φαγητού.

Peanut-Butter-Girl.jpg

Όπως γράφει, οι δύο φωτογραφίες έχουν διαφορά 12 ωρών, η αριστερή πριν τον ύπνο και η δεξιά μετά.

food_baby.JPG

Η Brien υπογραμμίζει πως ο λόγος που δημοσιοποίησε τις δύο φωτογραφίες είναι για να δείξει στον κόσμο πως οι άνθρωποι στην πραγματικότητα δεν είναι αυτό που προβάλλουν στα social media.

Ήθελα να δείξω ότι “κανένας δεν είναι τέλειος”, τονίζει.

tiffany_1.JPG

Τώρα έχω μεταβολίσει ότι έφαγα και το σώμα μου μοιάζει υγιές, αναφέρει για την δεύτερη φωτογραφία ενώ σημειώνει πως η έλλειψη ύπνου παίζει σημαντικό ρόλο, αφού το ανθρώπινο σώμα χρειάζεται 8 ώρες ύπνου για να ξεκουραστεί και να αναπαράγει τα κύτταρά του.

tiffany_2.JPG

Η ίδια υπογραμμίζει πως το στρες επιδρά καταστροφικά στο σώμα της.

tiffany_3.JPG

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!