Συγκλονίζει ο αναπάντεχος θάνατος 30χρονου που πέθανε μπροστά στον κολλητό του φίλο

 

Θρήνος στο Βόλο από την απώλεια ενός ακόμα νέου ανθρώπου, μόλις 30 ετών. Πρόκειται για τον Νίκόλαο Γαλανό, που αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στο σπίτι φίλου του και μέχρι να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, άφησε την τελευταία του πνοή. Η βραδινή διασκέδαση των δύο φίλων είχε κατάληξη τραγική.

 

Το άτυχο παλικάρι μετά τη βραδινή έξοδο, αποφάσισε να μην επιστρέψει σπίτι του, αλλά να κοιμηθεί στο διαμέρισμα του κολλητού του φίλου. Όπως είπε ο σοκαρισμένος φίλος του, λίγο μετά τις 05.00 αισθάνθηκε αδιαθεσία και τον πλησίασε. Όταν κατάλαβε ότι η κατάσταση της υγείας του Νίκου ήταν σοβαρό, ειδοποίησε ασθενοφόρο και κάλεσε τους ενοίκους της πολυκατοικίας για βοήθεια. Δυστυχώς όμως ήταν αργά. Στο σπίτι έφτασαν και οι γονείς του 30χρονου που δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα…

Τα αίτια του θανάτου του άτυχου 30χρονου δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί και από την Αστυνομία εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Επίσης έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας –νεκροτομής για να εξακριβωθούν οι ακριβείς αιτίες θανάτου του νέου άνδρα. Η κηδεία του θα γίνει το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα Βόλου και μετά από παράκληση των οικείων του αντί στεφάνων, τα χρήματα να κατατεθούν υπέρ του Ορφανοτροφείου Βόλου.

 

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου