Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βίντεο σοκ: Έκαναν σεξ στο πάρκο δίπλα στο παιδί τους (VIDEO)

Σάλος έχει προκληθεί από ένα περιστατικό στην Πορτογαλία όπου ζευγάρι έχει καταγραφεί να κάνει σεξ σε ένα δημόσιο πάρκο, στην πόλη Paredes, την ώρα μάλιστα ώρα μάλιστα δίπλα τους καθόταν ένα κοριτσάκι, το οποίο πιθανολογείται ότι είναι η κόρη τους!

Το βίντεο, που έγινε viral, απεικονίζει μια μυστηριώδη μελαχρινή, που έχει καλύψει το σώμα της από την μέση και κάτω με ένα πορτοκαλί παρεό, να κάνει σεξ με έναν άντρα που είναι γυμνόστηθος στο έδαφος ενώ η γυναίκα επάνω του κάνει σεξ και παράλληλα, μιλά με το μικρό κορίτσι που βρίσκεται δίπλα στο «ασυγκράτητο» ζευγάρι και εικάζεται, ότι ίσως είναι η κόρη τους.

Η αστυνομία μόλις ήρθε σε γνώση της το επίμαχο βίντεο ξεκίνησε την αναζήτηση του ζευγαριού, ενώ δεν ήταν λίγοι οι χρήστες των social media που εξοργίστηκαν ζητώντας να τιμωρηθεί το εν λόγω ζευγάρι παραδειγματικά.

Το σοκαριστικό, η γυναίκα του περιστατικού, η οποία δεν σταμάτησε ακόμα και όταν είδε να την βιντεοσκοπούν, κοιτώντας χαμογελαστή τους άντρες που την κατέγραφαν στο 11 λεπτών βίντεο!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!