Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σοκάρει ο 14χρονος δράστης: «Τον σκότωσα γιατί με φώναζαν χοντρό και γκαγκά»

Θύμα μπούλινγκ φέρεται ότι είχε πέσει συστηματικά ο 14χρονος, ο οποίος σκότωσε με πρωτοφανή αγριότητα τον συνομήλικο φίλο του στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης.

«Με φώναζαν χοντρό και ‘γκαγκά’». Αυτό είπε ο 14χρονος δράστης στους έκπληκτους αστυνομικούς, όταν πια είχε παραδεχθεί ότι σκότωσε τον φίλο του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει οι φίλοι και συμμαθητές του δράστη τού είχαν δώσει το παρατσούκλι «γκαγκά». Το παιδί επιπλέον έχει μια ιδιαιτερότητα στην ομιλία καθώς μιλά πιο αργά από τα υπόλοιπα, γεγονός που προκαλούσε τα πειράγματα των συμμαθητών του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης γινόταν αντικείμενο κοροϊδίας και για τα κιλά του που τον εμπόδιζαν να τρέχει γρήγορα, ενώ φαίνεται ότι δεν είχε ενημερώσει ούτε παραπονεθεί στους γονείς του για όσα περνούσε στο σχολείο.

Όπως είπε, επίσης, στους αστυνομικούς δεν άντεξε όταν άκουσε από το θύμα τη φράση  «ο πατέρας σου δεν είναι άξιος για να πάρει μεγαλύτερο και καλύτερο τρακτέρ»

Ο ανήλικος δράστης υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε σχεδιάσει το έγκλημα αλλά προέκυψε κατά τη διάρκεια της διαδρομής προς τα σπίτια τους, όταν ο Τάσος, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, δεν σταματούσε να κατηγορεί τον ίδιο και την οικογένειά του για διάφορα πράγματα.

Ο 14χρονος, φαίνεται να μην έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει συμβεί, αν και περιέγραψε με λεπτομέρειες όσα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου, φαίνεται να μην έχει συνειδητοποιήσει ακόμη απόλυτα τι έχει συμβεί.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!