Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σήμερα οι απαντήσεις από το DNA για τον Παναγιώτη Μαυρίκο

Αναπάντητα παραμένουν μέχρι και αυτή την ώρα τα ερωτήματα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ανεφλέγη το τζιπ Porsche Cayenne, της συζύγου του εκδότη της Ακρόπολης, Παναγιώτη Μαυρίκου, μέσα στο οποίο απανθρακώθηκε, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο εκδότης.

Όπως έγινε γνωστό από αρμόδιο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ, από την μέχρι στιγμής έρευνα στο καμένο αυτοκίνητο που εξετάζεται στην Εγκληματολογική Υπηρεσία, δεν έχει βρεθεί το παραμικρό στοιχείο, (όπως υπολείμματα κάποιου μηχανισμού), που να οδηγεί στο συμπέρασμα δολιοφθοράς.

Ωστόσο, μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες παραμένουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Σήμερα τα αποτελέσματα DNA

Σήμερα αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα DNA, για την ταυτότητα του θύματος, ώστε να υπάρξει επίσημη αναγνώριση, αν και οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής δεν έχουν αμφιβολία ότι πρόκειται για τον Παναγιώτη Μαυρίκο.

Ο τραγικός επίλογος αναμένεται να γραφτεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών όπου θα μεταφερθεί από το ΚΑΤ η σορός του 42χρονου που βρέθηκε απανθρακωμένος στην Αττική Οδό, ώστε να γίνει η επίσημη αναγνώριση μέσω της εξέτασης DNA.

Παρόλα αυτά, χθες το απόγευμα η σύζυγος του εκδότη αναγνώρισε κάποια κοσμήματα που φορούσε ο αποθανών, καθώς το πτώμα δεν είναι αναγνωρίσιμο. Παρά το γεγονός μάλιστα ότι και η ίδια όπως και η μητέρα του 42χρονου εκδότη μετέβησαν έγκαιρα στο νοσοκομείο προκειμένου να αναγνωρίσουν το θύμα, τελικώς δεν μπήκαν στην διαδικασία καθώς η σορός ήταν ολοκληρωτικά απανθρακωμένη. Επιπλέον οι ειδικοί εκτίμησαν ότι δεν συνεισέφερε κάτι στην διαδικασία ταυτοποίησης και θα επιβάρυνε την ψυχολογία των δύο γυανικών.

Υπενθυμίζεται ότι το Porsche Cayenne, ανεφλέγη χθες στις 14.50 μετά το μεσημέρι στην Αττική Οδό, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ελευσίνα, μεταξύ των εξόδων Ηρακλείου και Εθνικής Οδού.

Όπως λένε οι αστυνομικοί το αυτοκίνητο κινούνταν στο αριστερό ρεύμα και όπως φαίνεται στις κάμερες, κάποια στιγμή άρχισε να επιβραδύνει και «έξυσε» το διαχωριστικό διάζωμα. Δευτερόλεπτα μετά τυλίχτηκε στις φλόγες.

Ο εκδότης πιθανόν δεν κατάφερε να βγει γιατί το όχημα είχε κολλήσει στο διάζωμα και δεν άνοιγε η πόρτα, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί και να απανθρακωθεί.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!