Απίστευτο! Για έναν… παπαγάλο μαχαίρωσε τη μητέρα του ο 42χρονος στον Άγιο Δημήτριο

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια ηλικιωμένη στα χέρια του 42χρονου γιου της, ο οποίος καβγάδιζε έντονα μαζί της και την τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι στο πρόσωπο και στον λαιμό στο σπίτι τους, στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου. Αμέσως μετά βγήκε στον δρόμο με τα χέρια γεμάτα αίματα.

Λίγα λεπτά αργότερα, ένα φιλικό πρόσωπο τους εντόπισε τον δράστη σε άθλια ψυχολογική κατάτασσα. “Τσίτωσα τη μητέρα μου” φέρεται ότι του είπε ο 42χρονος και αμέσως ο γείτονας ειδοποίησε την Αστυνομία, που έφτασε στην πολυκατοικία της οικογενείας στην οδό Δήμητρας και τον συνέλαβε. Ο πατέρας του δράστη Αντώνης Σ. απουσίαζε από το διαμέρισμα την ώρα του καβγά. Όπως αναφέρει η “Espresso”, όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα του βγήκε άδεια τα κλουβιά του αγαπημένου παπαγάλου της και των καναρινιών της: “Οι πόρτες ήταν ανοιχτές με αποτέλεσμα εκείνα να πετάξουν. Ειδικά τον παπαγάλο τον αγαπούσε πολύ και τον φρόντιζε πολύ γι΄αυτό και το πτηνό είχε εξοικειωθεί μαζί της. Έτσι ξεκίνησε να φωνάζει στο γιό μας, καθώς τον θεώρησε ένοχο και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Ευτυχώς η γυναίκα μου ζει. Είναι σοβαρά τραυματισμένη, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Από την άλλη φοβάμαι για το παιδί Αν πάθει κάτι δεν θα το αντέξουμε ”

Δακρυσμένος ο ηλικιωμένος προσπάθησε να υπερασπιστεί το γιό του: «Το παιδί μου είναι καλό και ευγενικό. Στη γειτονιά όλοι τον αγαπούν. Όμως τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα με αποτέλεσμα να του χορηγείται φαρμακευτική αγωγή την οποία πρέπει να είχε κόψει χωρίς να το γνωρίζουμε Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει νευρικός και να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Πρέπει  να τσακώθηκαν σοβαρά, διαφορετικά δεν μπορώ να εξηγήσω την πράξη του  »

Ο πατέρας του δράστη
πηγη φωτο: Espresso