Νεκρός ο γνωστός εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος σε δυστύχημα στην Αττική Οδό

Ο άνδρας που απανθρακώθηκε νωρίτερα μέσα στο αυτοκίνητό του στην Αττική Οδό, είναι ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος.

Όπως, δείχνουν οι κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας στην Αττική Οδό, ο οδηγός κινείται κανονικά στην αριστερή λωρίδα και για άγνωστους λόγους σταματάει. Μάλιστα αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό και απανθρακώθηκε. Εν τω μεταξύ, το αυτοκίνητο ανήκει στη σύζυγο του Παναγιώτη Μαυρίκου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η κατάσταση στην οποία ανασύρθηκε ο οδηγός, δεν επιτρέπει την άμεση αναγνώρισή του. Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από μια μόνο λωρίδα κυκλοφορίας.

Από την άλλη πλευρά, ο ποινικολόγος  Αλέξης Κούγιας μιλώντας στα parapolitika.gr, ανέφερε ότι ο απανθρακωμένος άνδρας στην Αττική Οδό είναι ο γνωστός εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος. Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, ο εκδότης, αναζητούνταν τόσο από τον ίδιο -καθώς είχαν ραντεβού- όσο και από τους συνεργάτες του αλλά και την οικογένειά του, χωρίς αποτέλεσμα. Ο ίδιος όπως λέει προσπάθησε να μεταβεί στο σημείο, χωρίς να τα καταφέρνει γιατί όλοι οι δρόμοι στη γύρω περιοχή είναι αποκλεισμένοι.

Στο ΚΑΤ η σωρός του απανθρακωμένου πτώματος

Η απανθρακωμένη σωρός έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ενώ εκεί μεταβαίνει και η σύζυγος του Παναγιώτη Μαυρίκου για την τυπική αναγνώριση.

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές η σωρός είναι πλήρως απαθρακωμένη. Έτσι η σύζυγος του εκδότη, θα προσπαθήσει να αναγνωρίσει τη σωρό από προσωπικά αντικείμενα. Εάν δεν καταστεί κάτι τέτοιο δυνατό θα ακολουθήσει εξέταση DNA.

Τέλος αστυνομικές πηγές λένε ότι κατά 99% νεκρός είναι ο εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολη».

Πηγή: Parapolitika.gr