Απίστευτο! 36χρονη θηλάζει τον φίλο της κάθε 2 ώρες (ΦΩΤΟ)

Μιλώντας στην εφημερίδα «The Sun» η Τζένιφερ Μάλφορντ παραδέχθηκε πως δέθηκε με τον σύντροφό της Μπραντ Λέσον μέσω του θηλασμού.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν από ηλεκτρονική πλατφόρμα γνωριμιών, καθώς και οι δύο ήθελαν να δοκιμάσουν αυτού του είδους το … δέσιμο, το οποίο είχε ξαναδοκιμάσει η Τζένιφερ στο παρελθόν.

«Την πρώτη φορά είχε μία περίεργη έκφραση, αλλά φαινόταν ενθουσιασμένος», δήλώσε η Αμερικανίδα.

«Εκείνη τη στιγμή ήξερα ότι ήταν ο άνδρας της ζωής μου … και οι δύο θέλαμε το ίδιο πράγμα από τη σχέση μας. Ένα μαγικό δεσμό που μόνο ο θηλασμός μπορεί να το επιτύχει»

Αυτό που εξόργισε τους χρήστες των social media είναι πως η Τζένιφερ παράτησε τη δουλειά της, ώστε να θηλάζει κάθε δύο ώρες κάθε μέρα το αγόρι της.

«Έχω πάρει ένα διάλειμμα από τη δουλειά μου, γιατί θέλω να αφιερώθω μόνο εκεί», είπε, προσθέτοντας ότι συχνά χρησιμοποιεί μια αντλία ή το χέρι της στο νυχτερινό θηλασμό.

Η γυναίκα από την Ατλάντα, ανέφερε πως παίρνει ένα φυτικό χάπι και τρώει σπόρους λιναριού, τα οποία πιστεύεται ότι βοηθούν στην παροχή γάλακτος.

Παρ΄ όλο που το ζευγάρι δεν το έχει επιχειρήσει σε δημόσιους; χώρους, η απόφαση του να το μοιραστεί έχει προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις, καθώς οι περισσότεροι κατακρίνουν τη σεξουαλική ιδιότητα του θηλασμού.

Δεν υπάρχουν ιατρικά οφέλη για τους ενήλικες που καταναλώνουν το μητρικό γάλα. Το μητρικό γάλα είναι για τα μωρά» σχολίασε μια γυναίκα στο Facebook.

Πηγή: iefimerida.gr