Βρέθηκαν οστά αγοριού που είχε εξαφανιστεί πρίν από 11 χρόνια

Η αστυνομία μετά από έρευνα στο βόρειο Λονδίνο, εντόπισε σε μια κούτα τα οστά ενός αγοριού που λέγεται ότι εξαφανίστηκε πριν από 11 χρόνια. Η αστυνομία συνέλαβε δυο γυναίκες, μι 31χρονη μητέρα 6 παιδιών και την 50χρονη baby-sitter αλλά και τον σύντροφό της. Η αστυνομία πιστεύει πως πρόκειται για υπόθεση δολοφονίας.
Σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail, η αστυνομία έψαξε το σπίτι την περασμένη Τρίτη, στο πλαίσιο της έρευνας για να τον θάνατο της 18 μηνών κορούλας της Gayle, η οποία πέθανε πρόσφατα, αφού κατάπιε μια μπαταρία.

Οι παράξενες συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε το βρέφος, οι οποίες «έδειχναν» κακοποίηση, οδήγησαν τις αρχές στην κατοικία της 31χρονης, στην αποθήκη της οποίας βρέθηκαν τα οστά του αγοριού, «συσκευασμένα» – σύμφωνα με την Sun – μέσα σε χαρτόκουτα.

Στη συνέχεια, η μεγαλύτερη γυναίκα με τον σύντροφό της αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση, ενώ η 31χρονη παραμένει υπό κράτηση.

Το νεκρό αγοράκι πιστεύεται ότι γεννήθηκε στο Barnet το 2004 και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Η νεκροψία που διενεργήθηκε στα οστά του δε στάθηκε δυνατό να προσδιορίσει με σιγουριά την αιτία θανάτου του.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία δήλωσε ότι η υπόθεση είχε παραπεμφθεί στην Διεύθυνση Επαγγελματικών Προτύπων (DPS) και, επίσης, στην Ανεξάρτητη Επιτροπή Παραπόνων της Αστυνομίας (IPCC).

«Δεν θα κάνουμε εικασίες σχετικά με την ταυτότητα του παιδιού μέχρις ότου γίνουν όλες οι περαιτέρω εξετάσεις», δήλωσε εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας.