Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στον εισαγγελέα οι δράστες της επίθεσης κατά του γνωστού κομμωτή Πάνου Καλλίτση

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν λίγο πριν τις 12:00 οι τρεις δράστες της αιματηρής επίθεσης εις βάρος του γνωστού κομμωτή Πάνου Καλλίτση την 30η Ιανουαρίου στον Περιφερειακό του Λυκαβηττού.

Πρόκειται για έναν 29χρονο ημεδαπό ειδικό φρουρό και έναν 42χρονο ημεδαπό έγκλειστο των φυλακών Αγίας Χανίων ο οποίος ήταν έξω με άδεια και έναν 34χρονο υπήκοο Ιράκ.

Οι τρεις δράστες κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και απόπειρα ληστείας.

Οι τρεις δράστες το βράδυ της 30ης Ιανουαρίου, φορώντας κουκούλες, προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τον 42χρονο κομμωτή και τη σύζυγό του, τη στιγμή που αυτός στάθμευε το αυτοκίνητό του στο υπόγειο πάρκινγκ της οικίας του. Σύμφωνα με πληροφορίες γνώριζαν ότι ο κομμωτής θα μετέφερε 200.000 ευρώ, ποσό που ήθελαν να κλέψουν. Ωστόσο ο γνωστός κομμωτής είχε 4.000 ευρώ μαζί του. Κατά την προσπάθεια ακινητοποίησης του κομμωτή και της πάλης που ακολούθησε, ένας εκ των δραστών πυροβόλησε εναντίον του θύματος, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο στήθος και στα πόδια.

Από την πολύμηνη έρευνα, κατά τη διάρκεια της οποίας αξιοποιήθηκε όλο το προανακριτικό υλικό, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δραστών και διαπιστώθηκε ότι το κίνητρό τους ήταν η ληστεία.

Εκτός από τον 29χρονο ειδικό φρουρό, η αστυνομία ταυτοποίησε έναν 42χρονο Έλληνα έγκλειστο των Φυλακών Αγιάς Χανίων, στον οποίο είχε χορηγηθεί 11ήμερη τακτική άδεια και έναν 34χρονο πολίτη Ιράκ. Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, συνελήφθησαν οι τρεις δράστες και συγκεκριμένα στην περιοχή του Διεθνούς Αεροδρομίου οι δύο πρώτοι και στην περιοχή της Ομόνοιας ο τρίτος.

Η έρευνα της αστυνομίας για την ταυτοποίηση και άλλων εγκληματικών πράξεων συνεχίζεται.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!