Βίντεο-σοκ: Καρέ καρέ τα βασανιστήρια στον Βαγγέλη Γιακουμάκη (ΦΩΤΟ)

Βίντεο ντοκουμέντο που βρίσκεται στα χέρια των Αρχών και αποκαλύπτει τα βασανιστήρια που υπέστη ο Βαγγέλης Γιακουμάκης από συμφοιτητές του φέρνει στην δημοσιότητα η εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος”.


Σύμφωνα με το ντοκουμέντο ο αδικοχαμένος φοιτητής απεικονίζεται στο κρεβάτι του να εκλιπαρεί τους συμφοιτητές του να σταματήσουν να τον κρατούν “όμηρο”. Συμμετέχουν  οκτώ άτομα τα οποία βιντεοσκοπούσαν την σκηνή.
Στο βίντεο ο Βαγγέλης φωνάζει και ουρλιάζει ότι πονάει αλλά οι συμφοιτητές του εξακολουθούν να τον έχουν καθηλωμένο στο κρεβάτι του.


Η “πλάκα” ξεπερνά κάθε όριο όταν ο μυώδης συμφοιτητής του του κάνει κεφαλοκλείδωμα και του πιέζει το κεφάλι με αποτέλεσμα ο Βαγγέλης να μην μπορεί ν αναπνεύσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες το βίντεο τραβήχτηκε στις αρχές του 2014 περίοδο που ο Βαγγέλης βίωνε τους πιο συχνούς και άγριους τραμπουκισμούς.


Οι “πρωταγωνιστές” των βασανιστηρίων είναι τα άτομα που κατηγορήθηκαν για τις επικίνδυνες και κατ εξακολούθηση σωματικές βλάβες που προκάλεσαν στον Βαγγέλη ενώ το οπτικό υλικό παραδόθηκε σε υπάλληλο της Γαλακτοκομικής σχολής από έναν σπουδαστή.