Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Κύπελλο Πειραιά στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Καστέλλας

Περισσότερα από 200 παιδιά ηλικίας 7 έως 12 ετών έλαβαν μέρος στους κολυμβητικούς αγώνες για το 1ο Κύπελλο Πειραιά που διοργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά (Ο.Π.Α.Ν.) στο δημοτικό κολυμβητήριο στα Βοτσαλάκια. Στους αγώνες συμμετείχαν παιδιά από τις ομάδες του Ολυμπιακού, του Εθνικού και της Καστέλλας.
Το Κύπελλο Πειραιά πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τις Ημέρες Θάλασσας 2016 που διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά και περιελάμβανε αγώνες 100μ. και 50μ. ελεύθερο, 100μ. και 50μ. πρόσθιο, 100μ. και 50μ. ύπτιο, 50μ. πεταλούδα και 100μ. μικτό ατομικό. Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων ακολούθησε επίδειξη της ομάδας Συγχρονισμένης Κολύμβησης του Οργανισμού, Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά (Ο.Π.Α.Ν.). Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν παρέλαβαν αναμνηστικά μετάλλια.


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στο χαιρετισμό του  ανέφερε:

«Θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στη σημερινή εκδήλωση στο κολυμβητήριο, από τις ομάδες του Εθνικού, της Καστέλλας και του Ολυμπιακού, τους προπονητές τους και φυσικά τους γονείς τους που φέρνουν τα παιδιά τους για να αθλούνται, κάτι που πρέπει να κάνουμε όλοι. Οι αγώνες αυτοί εντάσσονται στο πλαίσιο των Ημερών Θάλασσας που γίνονται για δεύτερη χρονιά στον Πειραιά. Έχουν διοργανωθεί πολλές εκδηλώσεις, πιστεύουμε υψηλού επιπέδου, πολιτιστικές, αθλητικές, ψυχαγωγικές. Και χαιρόμαστε για το ότι συμμετέχουν οι δημότες. Κάθε χρόνο θα γινόμαστε και καλύτεροι. Σας ευχαριστώ πάλι για την παρουσία σας εδώ και του χρόνου να είμαστε καλά να διοργανώσουμε ξανά το Κύπελλο Πειραιά».