Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιατί «βλέπουν» το δράκο του Αμαρουσίου πίσω από το βιασμό και τη δολοφονία της Αγραφιώτου

Μπροστά σε ένα απίστευτο θρίλερ βρίσκονται οι αστυνομικοί με τη δολοφονία και ενδεχομένως το βιασμό της 69χρονης συνταξιούχου Ελευθερίας Αγραφιώτου, η σορός της οποίας βρέθηκε σε κλιμακοστάσιο στο 3ο υπόγειο πάρκινγκ, στη συμβολή των οδών Χατζηαντωνίου και Δημητρίου Ράλλη στο Μαρούσι.

Τα ενδεχόμενα για την αστυνομία είναι δύο. Είτε ο «δράκος» του Αμαρουσίου εμπλέκεται, είτε υπάρχει ένας άλλος εξαιρετικά βίαιος βιαστής – δολοφόνος ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος στους δρόμους. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια εξαιρετικά βίαιη δολοφονία και ενδεχομένος ο δράστης βίασε τη γυναίκα ενώ αυτή ψυχορραγούσε. Οι άνδρες της ασφάλειας εντόπισαν αίματα στις σκάλες από το πρώτο έως το τρίτο υπόγειο όπου εντοπίστηκε το πτώμα της. Σημειώνεται ότι πριν δέκα μέρες είχε βρεθεί το αυτοκίνητό της στο δεύτερο γκαράζ όμως δεν εντοπίστηκαν τα υπόλοιπα στοιχεία.

Οι αρχές ερευνούν και το ενδεχόμενο ύπαρξης DNA στη σορό της Αγραφιώτου η εξαφάνιση της οποίας δηλώθηκε στις 22/4 και η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο ο θάνατός της να συνδέεται με τον «δράκο» του Αμαρουσίου που συνελήφθη στην περιοχή του ΟΑΚΑ και η δράση του οποίου ξεκίνησε στις 19/4.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η κάμερα η οποία υπήρχε στην είσοδο του χώρου όπου βρέθηκε η άτυχη γυναίκα καταγράφει υλικό δέκα ημερών και συνεπώς δεν υπάρχουν στοιχεία.

Ψάχνουν τον 30χρονο «δράκο» του Αμαρουσίου

Ο 30χρονος «δράκος» του Αμαρουσίου με τις έξι σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον γυναικών θεωρείται ύποπτος για την δολοφονία της 69χρονης συνταξιούχου Ελευθερίας Αγραφιώτου.

Οι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι εντόπισαν το πτώμα της άτυχης γυναίκας, που είχε εξαφανιστεί από τις 21 Απριλίου, έχουν ενδείξεις πως πρόκειται για σεξουαλικό έγκλημα, οπότε μοιραία ψάχνουν τον δράκο. Άλλωστε χρονικά ο βιασμός και η δολοφονία της Αγραφιώτου συμπίπτουν με τη δράση του «δράκου». Στις 19 Απριλίου είναι καταγεγραμμένη η πρώτη επίθεση του δράκου, ενώ λίγες μέρες αργότερα δηλώθηκε η εξαφάνιση της Αγραφιώτου.

Η 69χρονη βρέθηκε στο κλιμακοστάσιο του κτιρίου, στη συμβολή των οδών Χατζηαντωνίου και Δημητρίου Ράλλη στο Μαρούσι, που οδηγεί από το 2ο στο 3ο υπόγειο γκαράζ. Ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω. Ο δράστης είχε βγάλει το παντελόνι και το εσώρουχο της. Τα παπούτσια της ήταν πεταμένα σε κοντινή απόσταση. Δίπλα της είχε την τσάντα, με την ταυτότητά της, το κινητό της τηλέφωνο και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Το συγκεκριμένο κτίριο βρίσκεται πολύ κοντά στα σημεία δράσης του 30χρονου, εκεί όπου εκδηλώθηκαν οι σεξουαλικές επιθέσεις, κάτι που έχει προκαλέσει το ερευνητικό ενδιαφέρον των αστυνομικών.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!