Νέα στοιχεία για τον «δράκο» του Αμαρουσίου – Περιπτεράς στο Γαλάτσι ο 30χρονος δράστης

Από πέντε γυναίκες έχει αναγνωριστεί ήδη ως ο «δράκος» του Αμαρουσίου, ο 30χρονος που συνελήφθη το πρωί σε πάρκο πίσω από το Ολυμπιακό Στάδιο.

Μάλιστα, ακόμη μία γυναίκα αναμένεται να καταθέσει και να φανεί αν θα τον αναγνωρίσει και 6ο θύμα του στο τμήμα ασφαλείας Αμαρουσίου. Οι πρώτες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο δράστης εργαζόταν ως περιπτεράς στην περιοχή του Γαλατσίου.

Πλέον, ο κατηγορούμενος θα μεταβεί στον εισαγγελέα για να του απαγγελθούν κατηγορίες και εν συνεχεία θα πάει στο εγκληματολογικό.

Τον… πρόδωσαν τα νύχια

Σημειώνεται ότι το σπίτι του δράστη βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο που έγιναν οι επιθέσεις, σε απόσταση μικρότερη του ενός χιλιομέτρου. Ο νεαρός δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία.

Στην τσέπη του «δράκου» του Αμαρουσίου βρέθηκε μια μονωτική ταινία, για την οποία ο ίδιος δεν έδωσε πειστική απάντηση στο ερώτημα γιατί την κουβαλούσε μαζί του. Εν τω μεταξύ, το τελευταίο θύμα του κατήγγειλε ότι ο άνδρας που της επιτέθηκε είχε στο στόμα του μια μονωτική ταινία με την οποία επιχειρούσε να της δέσει το στόμα και τα χέρια.

Στο άλλο ερώτημα που δεν έδωσε πειστική απάντηση είναι για τη νυχιά που έχει από το μέτωπο ως το μάγουλο. Ο ίδιος υποστήριξε ότι έγινε στο ξύρισμα, ωστόσο, το τελευταίο θύμα του δράκου του Αμαρουσίου από τα πρώτα πράγματα που υποστήριξε ήταν ότι τον έγδαρε στο πρόσωπο με τα νύχια της.

Σημειώνεται ότι ο «δράκος» του Αμαρουσίου συνελήφθη σήμερα στις 6 το πρωί, όταν επιτέθηκε σε μια γυναίκα σε πάρκο πίσω από το Ολυμπιακό Στάδιο. Ο «δράκος» άρπαξε την άτυχη γυναίκα και προσπάθησε να της κλείσει το στόμα. Εκείνη αντέδρασε και έβαλε τις φωνές ξεσηκώνοντας τους κατοίκους της περιοχής. Τότε ο δράστης τρόμαξε και προσπάθησε να φύγει, ωστόσο στο σημείο έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που τον συνέλαβαν.

Πηγή: Iefimerida