Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βόλος: Νεκρός εντοπίστηκε ο κτηνοτρόφος που αγνοούνταν

Νεκρός εντοπίστηκε τελικά ο 59χρονος κτηνοτρόφος ο οποίος αγνοούνταν από το βράδυ του Σαββάτου, στον Βόλο.

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την ανάσυρση του άτυχου άντρα από δύσβατο σημείο στην περιοχή Νεοχωράκι Αλμυρού.

Ο συναγερμός για την εξαφάνισή του 59χρονου είχε σημάνει από το βράδυ του Σαββάτου όταν ο άντρας, που βρισκόταν σε κτηνοτροφική μονάδα στην περιοχή, δεν επέστρεψε το βράδυ στο σπίτι του. Κλιμάκια από την Πυροσβεστική, την Αστυνομία και την ΕΜΑΚ «χτένισαν» την περιοχή την Κυριακή χωρίς να τον βρουν.

Σύμφωνα με συγγενείς του, το όχημά του εντοπίστηκε στη θέση «Γαβράκι», κοντά στην πηγή της Καρυάς και λίγα μέτρα πιο κάτω βρέθηκε σκισμένο το πουκάμισό του. Ο κτηνοτρόφος για να φτάσει στο μαντρί του θα έπρεπε να περάσει μέσα από το φουσκωμένο από τα νερά ρέμα και, όπως έδειξαν οι έρευνες, το επιχείρησε κάτω από εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Σήμερα, τρίτη ημέρα μετά την πρώτη κλήση βοήθειας στην πυροσβεστική, οι έρευνες επεκτάθηκαν σε μεγαλύτερη ακτίνα από το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο του κτηνοτρόφου σφηνωμένο σε βράχια και τελικά ο άντρας βρέθηκε νεκρός.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!