Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έρευνες για αγνοούμενο κτηνοτρόφο στα ορεινά του Αλμυρού

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες για τον εντοπισμό 59χρονου κτηνοτρόφου από το Νεοχωράκι Μαγνησίας, ο οποίος αγνοείται από το απόγευμα του Σαββάτου.

Τα ορεινά του Αλμυρού επλήγησαν από σφοδρή κακοκαιρία και οι οικείοι του 59χρονου ενημέρωσαν τις αρχές, οι οποίες κινητοποίησαν άμεσα τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Σήμερα, τρίτη ημέρα μετά την πρώτη κλήση βοήθειας στην πυροσβεστική, οι έρευνες επεκτείνονται σε μεγαλύτερη ακτίνα από το σημείο όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο του κτηνοτρόφου σφηνωμένο σε βράχια.

Σύμφωνα με συγγενείς τού αγνοουμένου το όχημά του εντοπίστηκε στη θέση «Γαβράκι», κοντά στην πηγή της Καρυάς και λίγα μέτρα πιο κάτω βρέθηκε σκισμένο το πουκάμισό του. Ο κτηνοτρόφος για να φτάσει στο μαντρί του θα έπρεπε να περάσει μέσα από το φουσκωμένο από τα νερά ρέμα και, όπως δείχνουν οι έρευνες, το επιχείρησε κάτω από εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Στην περιοχή καταφθάνει ομάδα της ΕΜΑΚ, με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, αλλά και σκύλους από την Αθήνα, ενώ ήδη επιχειρούν από την ΕΜΑΚ Θεσσαλίας, εθελοντικές ομάδες από τον Βόλο, πυροσβεστικές δυνάμεις από τα κλιμάκια Αλμυρού και Βόλου και κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι βοηθούν δείχνοντας περάσματα και μονοπάτια στη δύσβατη περιοχή.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!