Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Επιβεβαιώνει πως βρέθηκαν τα συντρίμμια ο αντιπρόεδρος της Egypt Air

 

 

Κοντά στη λύση του«μυστηρίου»  της συντριβής του αεροσκάφους της Egypt Air φαίνεται πως βρίσκονται οι αρχές της Αιγύπτου.

Έπειτα από ώρες ερευνών για τον εντοπισμό του αεροσκάφους της EgyptAir που εξαφανίστηκε και συνετρίβη στη Μεσόγειο ενώ κατευθυνόταν στο Κάιρο, η αιγυπτιακή αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε μέσω Twitter πως βρέθηκε το κουφάρι του μοιραίου αεροσκάφους.

Λίγες ώρες αφότου ανακοινώθηκε ότι εντοπίστηκαν κάποια συντρίμμια, ο αντιπρόεδρος της EgyptAir επιβεβαίωσε πως βρέθηκε το κουφάρι του αεροσκάφους, αν και μέχρι στιγμής δεν έγιναν γνωστές περισσότερες πληροφορίες.

Σύμφωνα με τον Αχμέντ Αντέλ, ο οποίος μίλησε στη δημοσιογράφο Κρίστιαν Αμανπούρ που βρίσκεται στην Αίγυπτο για να καλύψει το δυστύχημα για το αμερικανικό δίκτυο CNN, βρέθηκαν τα συντρίμμια του μοιραίου Airbus.

Στη συνέχεια η Αμανπούρ έγραψε ότι ο αντιπρόεδρος της επιβεβαίωσε πως οι κυβερνήτες δεν εξέπεμψαν σήμα κινδύνου, πριν τη συντριβή του αεροσκάφους. Την ίδια ώρα, ο Αντέλ ενημέρωσε την Αμανπούρ πως όλοι οι έλεγχοι στο αεροσκάφος πραγματοποιήθηκαν εγκαίρως και το αεροπλάνο ήταν «τεχνικά καλά και υγιές».

Ωστόσο, δεν διευκρινίζεται πού ακριβώς εντοπίστηκαν.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!