Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Απίστευτο! Hλικιωμένο ζευγάρι πάρταρε μέχρι το πρωί σε κλαμπ (ΦΩΤΟ)

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι από την Πολωνία ζει τη ζωή στα άκρα! Οι δυο τους μπορεί να έχουν ξεπεράσει τα 80 χρόνια, αλλά στην καρδιά έχουν μείνει έφηβοι! Ταξίδεψαν λοιπόν από την Πολωνία για να επισκεφτούν συγγενείς τους, αλλά και για να… ξεσαλώσουν σ’ ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ του Λονδίνου μέχρι τις 5 το πρωί!

Ο Τζέικομπ Χάσλεϊ υπεύθυνος του enent εκείνης της βραδιάς μοιράστηκε στο facebook την ιστορία αυτού του ζευγαριού και την νύχτα που πέρασαν στο κλαμπ. Το post μάλιστα ξεπέρασε τα 4.000 share!

«Αυτό το καταπληκτικό ζευγάρι ήταν στο “WetYourSelf! Kι οι δύο έχουν περάσει τα 70 τους χρόνια κι είχαν κλείσει online τα εισιτήριά τους από την Πολωνία, αφού διάβασαν για το κλαμπ στην εφημερίδα! Ήρθαν όταν άνοιξαν οι πόρτες κι ήδη είχαν σχεδιάσει να επιστρέψουν με τα Μέσα μεταφοράς στις 6 το πρωί. Τους είπα ότι έχουν δωρεάν δύο σφηνάκια τεκίλα για αρχή, αλλά εκείνοι ήθελαν απλά δύο φλυτζάνια τσάι! Ήταν στην πίστα και χόρευαν ένα είδος χορού σαν βαλς, αλλά όχι για πολύ, αφού εκείνη περπατούσε με τη βοήθεια ενός μπαστουνιού και δεν περπατούσε καλά. Έμειναν μέχρι τις 5 το πρωί και φροντίσαμε να τους πείσουμε να πάρουν την προσφορά μας για δωρεάν ταξί, από το να περιμένουν ν’ ανοίξει το μετρό. Είπαν ότι πέρασαν καλά και πως λάτρεψαν τον κόσμο και την ατμόσφαιρα. Τι απίστευτο ζευγάρι… με τόσο χιούμορ, αγάπη και παιχνίδια μεταξύ τους. Μπορεί να μεγαλώνουμε σωματικά, αλλά οι ψυχές μας είναι αιώνιες. Αγάπη!».

Διάβασε περισσότερα στο: Στα 80 τους, πάρταραν μέχρι το πρωί σε κλαμπ (pics) | Plus: Viral | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!