Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ελεγχόμενη έκρηξη στο Όλντ Τράφορντ – Ματαιώθηκε ο αγώνας Γιουνάιτεντ-Μπόρνμουθ (ΦΩΤΟ)

Ελεγχόμενη έκρηξη στο ύποπτο δέμα που εντοπίστηκε στο Ολντ Τράφορντ πραγματοποίησαν τελικά οι πυροτεχνουργοί της βρετανικής αστυνομίας. Αναμένεται να γίνει γνωστό το τι περιείχε το ύποπτο πακέτο, το οποίο οδήγησε στην αναβολή του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπόρνμουθ.

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 5 (ώρα Ελλάδος) στο Μάντσεστερ, όπου η Γιουνάιτεντ ετοιμαζόταν να υποδεχθεί την Μπόρνμουθ στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, καθώς το γήπεδο άρχισε να εκκενώνεται λίγο πριν σφυρίξει την έναρξη ο διαιτητής.

Τελικά, στις 5:10 ελήφθη η απόφαση για ματαίωση του αγώνα για λόγους ασφαλείας, ενώ αρχικά είχε γίνει γνωστό πως ο αγώνας θα ξεκινήσει 45 λεπτά αργότερα.

Αρχικά απομακρύνθηκαν οι φίλαθλοι από τις θύρες “Sir Alex Ferguson Stand” και “Stretford End”. Σύμφωνα με tweet του αρχισυντάκτη του BBC Sports Phil McNulty, εντοπίστηκε “ύποπτο” πακέτο στην βορειοδυτική πλευρά του γηπέδου και μέχρι να διαπιστωθεί αν πρόκειται για εκρηκτικά, δόθηκε εντολή εκκένωσης. Tην ύπαρξη του πακέτου επιβεβαίωσε η αστυνομία λίγο αργότερα.

Οι παίκτες που έκαναν ζέσταμα την ώρα που δόθηκε η εντολή, αποχώρησαν για τα αποδυτήρια, ενώ στις άδειες πια εξέδρες βρίσκονται σκυλιά που ψάχνουν για εκρηκτικά.

old-trafford.jpg

Στιγμιότυπο από την εκκένωση – Φωτό από Independent

Γ.Τ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!