Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Εκατό γυμνές γυναίκες για τον Τραμπ στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων (ΦΩΤΟ)

Εκατό γυναίκες με… περιβολή Εύας θα υποδεχτούν στα μέσα Ιουλίου τον Ντόναλντ Τραμπ στο πλαίσιο των εργασιών του  Εθνικού Συνεδρίου των Ρεπουμπλικάνων.

Πρόκειται για ένα art project του Νεουορκέζου φωτογράφου, Σπένσερ Τούνικ, ο οποίος φωτογραφίζει γυμνά σώματα από το 1992. Συνήθως, έχει έναν καλό λόγο που το κάνει. Όπως το 2006, που χρησιμοποίησε 85 ανθρώπους θετικούς στον ιό του ΑΙDS, για να τονίσει το παγκόσμιο πρόβλημα της ασθένειας. Η στα βουνά των Άλπεων, όπου συγκέντρωσε πολλούς άντρες και γυναίκες για να δείξει ότι οι παγετώνες λιώνουν με ταχείς ρυθμούς. Τώρα για τον Τούνικ, σειρά έχει ο Τραμπ.

Από τις 18 μέχρι 21 Ιουλίου, το Κλίβελαντ θα φιλοξενήσει το Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων. Στο συνέδριο θα υποδεχτούν τον Τραμπ 100 γυμνές γυναίκες οι οποίες θα κρατούν κάτοπτρα. Οι γυναίκες θα πετάξουν τα ρούχα τους ως μία κίνηση διαμαρτυρίας για τον τρόπο που αντιμετωπίζει ο Αμερικανός Μίδας το «ωραίο φύλο».

«Οι καθρέφτες μας υπενθυμίζουν ότι επικοινωνούμε τόσο με τον κόσμο τριγύρω μας όσο και με τους εαυτούς μας»,  δηλώνει ο Τούνικ. Κι όταν τον ρωτούν γιατί διαμαρτύρεται με αυτό τον τρόπο, ο ίδιος απαντά:

«Έχω δύο κόρες. Η μία εννέα ετών και η άλλη έντεκα ετών. Θέλω να μεγαλώσουν σε έναν κόσμο με ίσες ευκαιρίες, με ίσα δικαιώματα και ίσο μισθό», επισημαίνει και προσθέτει: “Οι 100 γυναίκες που θα σηκώσουν τους καθρέπτες στον ουρανό του Κλίβελαντ, θα στείλουν ένα μήνυμα στους ιθύνοντες και θα δώσουν παλμό συνέδριο”.

Ο Τούνικ έχει ήδη γνωστοποιήσει το project του και αναμένει εθελοντές από κάθε γωνιά της Αμερικής.  Όπως δήλωσε, δεν έχει κανένα πρόβλημα αν κάποιες από τις γυναίκες που θα πετάξουν τα ρούχα τους,  θα προέρχονται και από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα.

«Ελπίζω να δηλώσουν συμμετοχή και αστυνομικοί. Είχα πολλούς αστυνομικούς που συμμετείχαν σε σχέδια μου στο παρελθόν», προσθέτει.

Αν κι έχει συλληφθεί συνολικά πέντε φορές για παρόμοια γυμνά projects, συνεχίζει απτόητος το έργο του. Μόνο που αυτή τη φορά θα «ενοχλήσει» τους Ρεπουμπλικάνους πολιτικούς.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!