Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βαγγέλης Μαρινάκης: Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό της Σερβίας (ΦΩΤΟ)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν ο αρχηγός της αποστολής του Ολυμπιακού που ταξίδεψε στο Βελιγράδι για την ξεχωριστή φιλική αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο όπως αποδείχθηκε δεν ακολούθησε την ομάδα στην επιστροφή της στην Αθήνα.

Ο ηγέτης των ερυθρόλευκων παρέμεινε στο Βελιγράδι όπου σήμερα συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς, με τον τελευταίο να αποκαλύπτει την συνάντηση των δύο ανδρών μέσω του προσωπικού λογαριασμού που διαθέτει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Με τον κ. Μαρινάκη να αποτελεί ένα από τα πλέον επιφανή στελέχη της Ελληνικής εφοπλιστικής οικογένειας (κι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στο χώρο της παγκόσμιας ναυτιλίας), όπως ανέφερε ο κ. Βούτσιτς είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί του διάφορα θέματα που αφορούν την ναυτιλία, αλλά και το ποδόσφαιρο με έμφαση μάλιστα στην ιδιωτικοποίηση των ομάδων.

Ο Σέρβος Πρωθυπουργός είναι δηλωμένος οπαδός του Ερυθρού Αστέρα, αλλά και του Ολυμπιακού και ο πρόεδρος των πρωταθλητών του έκανε δώρο μια φανέλα των ερυθρόλευκων που ανέγραφε το όνομα του.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!