Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συγκλονίζει η υπόθεση κακοποίησης του τρίχρονου παιδιού στη Νεμέα

Συγκλονισμένοι δηλώνουν κάτοικοι της Νεμέας για το σοκαριστικό περιστατικό με το 3χρονο παιδί δεμένο σε καρέκλα.

Οι άνδρες της Αστυνομίας στη Νεμέα συγκλονίστηκαν, όταν αντίκρισαν ένα παιδάκι δεμένο σε καρέκλα σε σπίτι στη Νεμέα, μετά από καταγγελία των κατοίκων, ότι ακουγόταν κλάμα παιδιού σε εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Η μητέρα του, Ρομά υπήκοος Βουλγαρίας, έδεσε το πρωί της 29ης Απριλίου 2016 το γιο της σε μία καρέκλα και το εγκατέλειψε για να πάει μαζί με τα άλλα δύο παιδιά της, ηλικίας 8 μηνών και 2 χρονών, στο Ναύπλιο για επαιτεία.

Περαστικοί άκουσαν τα κλάματα του αγοριού και ειδοποίησαν το Αστυνομικό Τμήμα Νεμέας. Οι αστυνομικοί εντόπισαν σε αποθήκη σπιτιού ένα μισόγυμνο 3χρονο αγόρι, δεμένο σε μία καρέκλα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το παιδί έφερε σημάδια κακοποίησης, ήταν τρομοκρατημένο και είχε λερωμένα ρούχα. Αμέσως μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του, παρά το ψυχολογικό σοκ.

Μετά από έρευνες η μητέρα του βρέθηκε και συνελήφθη στο Ναύπλιο, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Όπως είπε στους αστυνομικούς, ξύπνησε το πρωί και έπρεπε να πάει να μαζέψει λεφτά. Τον 3χρονο, ως το πιο άτακτο τον άφησε δεμένο στην αποθήκη.

Η μητέρα αφέθηκε ελεύθερη αφού πρώτα ορίστηκε τακτική δικάσιμος. Με εντολή Εισαγγελέα, ωστόσο, οι Αρχές τις πήραν και τα τρία παιδιά, τα οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων» στην Αθήνα, όπου παρακολουθούνται από παιδοψυχολόγους.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!