Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το CNN προτρέπει τον κόσμο να επισκεφθεί τη Νάξο (ΦΩΤΟ)

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να διαβάζουμε συνεχώς ξένα δημοσιεύματα που για τις ομορφιές της Σαντορίνης ή της Μυκόνου, ωστόσο, αυτή τη φορά το CNN κάνει ένα αφιέρωμα στην όμορφη Νάξο.

Όπως μάλιστα γράφει ο συντάκτης του αφιερώματος, η Νάξος αποτελεί την καλύτερη επιλογή γιατί ικανοποιεί την επιθυμία του να ζεις καλά. ”Πρόκειται για το μεγαλύτερο και με την πυκνότερη βλάστηση νησί των Κυκλάδων που πολλές φορές αποκαλείται «πράσινο φύλλο» του Αιγαίου. Έχει πανέμορφες παραλίες και ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει την πεζοπορία του”.

The island is dotted with ancient sites such as this marble quarry near Apollonas strewn with colossal unfinished statues.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στον καταδυτικό τουρισμό. Μεταξύ Πάρου και Νάξου υπάρχει ένα εντυπωσιακό ναυάγιο, ένα πλοίο μήκους 91 μέτρων, που κάνει την κατάδυση μοναδική λόγω του μικρού βάθους στο οποίο βρίσκεται, ενώ το ναυάγιο καλύπτεται με πολύχρωμα σφουγγάρια. Υπάρχουν επίσης μοναδικά σπήλαια και ύφαλοι.

”Υπάρχει πλούσια μυθολογία, αρχαία αρχιτεκτονική και όλο το νησί από τη στεριά μέχρι την παραλία ασκεί μια μεγάλη γοητεία” αναφέρει μεταξύ άλλων το CNN που παρουσιάζει φωτογραφίες από παραλίες αλλά και γραφικά πλακόστρωτα σοκάκια…

The slower pace on the Greek islands attracts visitors from Athens, and around the world, in droves.

Πηγή: cnn.com

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!