Ανοίγει το πρώτο πάρκο για σεξ στη Βραζιλία (ΦΩΤΟ)

Εντάξει το σεξ πουλάει, οπότε όποια επιχείρηση περιστρέφεται γύρω από αυτό, θα έχει σίγουρα κέρδη. Καλωσορίσατε τότε, στην ErotikaLand στη Βραζιλία! Αν δε καταλάβατε από τον τίτλο, να σας πούμε ότι πρόκειται για το πρώτο θεματικό πάρκο, με θέμα, τι άλλο, το σεξ. Πριν βιαστείτε να κλείσετε μια θέση στο αεροπλάνο που θα σας μεταφέρει στη μακρινή αυτή χώρα, μάθετε πως ανοίγει τις πύλες του για το κοινό κάπου στο 2018.

Οι επιχειρηματίες πίσω από το ErotikaLand, ελπίζουν ότι το πάρκο θα κατασκευαστεί κοντά στην πόλη Piracicaba, που βρίσκεται περίπου δύο ώρες από το Σάο Πάολο. Όσο για το τι θα περιλαμβάνει, κρατήστε σημειώσεις: Ένα ‘7D’ cinema με δονούμενα καθίσματα, αυτοκίνητα σε σχήμα γεννητικών οργάνων, μια πισίνα γυμνιστών και ένα “τρένο της απόλαυσης” που θα είναι γεμάτο με gogo αγόρια και κορίτσια.

Ο επισκέπτης, αφού πληρώσει είσοδο 100 δολαρίων, θα έχει στη διάθεσή του και ένα αφροδισιακό κατάστημα, αλλά αυτό που πρέπει να γίνει σαφές, είναι ότι το σεξ δεν περιλαμβάνεται στο μενού – δηλαδή ο επισκέπτης μπορεί να κάνει τα πάντα, εκτός από σεξ.

Φυσικά, ένα τέτοιο έργο δε θα μπορούσε να μη συνοδεύεται και από αρνητικά σχόλια, όπως αυτά του πολιτικού Matheus Erler, ο οποίος εξέφρασε το φόβο ότι “δε μπορεί να γίνουμε η πρωτεύουσα του σεξ”. Πάντως, οι επενδυτές τονίζουν ότι το πάρκο θα προάγει το ασφαλές σεξ ενώ δημιουργούνται περί τις 250 νέες θέσεις εργασίας και θα τονώσει την τοπική οικονομία.