Πατέρας «παντρεύτηκε» την μόλις ενός έτους κόρη του που έπασχε από καρκίνο (ΦΩΤΟ)

Το μόλις ενός έτους αγγελάκι έφυγε από τη ζωή μετά τη μάχη με τον  καρκίνο. Η μικρούλα, μόλις ανακοινώθηκε πως είχε δύο μέρες ζωής, επέλεξε να “παντρευτεί” με τον πατέρα της. Ο πατέρας του κοριτσιού δεν μπορούσε να της χαλάσει το χατίρι. Χθες, ανακοινώθηκε από την οικογένεια ο θάνατος της μικρής από τους ίδιους και ράγισαν όλοι.

Η μικρή διαγνώστηκε με μία σπάνια μορφή καρκίνου, αρχικά στο στομάχι. Η ασθένεια όμως εξαπλώθηκε ταχύτατα και επεκτάθηκε στα νεφρά και στον εγκέφαλο. Οι γιατροί είπαν στους γονείς ότι είναι μη ιάσιμη, εκείνοι όμως ήλπιζαν.

Ξεκίνησαν χημειοθεραπείες χωρίς κάποια βελτίωση. Όταν ενημερώθηκαν για τις 2 μέρες ζωής που είχε την πήρανε σπίτι. Εκεί διαπίστωσαν ότι η μικρή Πόπυ έγινε ξανά όπως παλιά.

Χαρούμενη, μακριά από νοσοκομεία και από φάρμακα, έπαιζε με τα δύο αδέρφια της, τραγουδούσε και χόρευε συνέχεια. Οι γονείς πήραν αυτήν την μεγάλη απόφαση, αφού έβλεπαν πως ήταν μη αναστρέψιμο και δεν ήθελαν να ταλαιπωρηθεί άλλο.

Η μικρούλα “παντρεύτηκε” τελικά τον πατέρα της σε μία πολύ ωραία τελετή, αφού οι γονείς ήθελαν να πραγματοποιήσουν την ευχή της για μεγάλο γάμο, όταν μεγάλωνε.

Το πανέμορφο λ αγγελούδι έφυγε στην αγκαλιά του μπαμπά της, ενώ η μητέρα της χάιδευε τα μαλλιά.

Πλέον, διοργανώνεται έρανος για να δημιουργηθεί τμήμα ειδικό που θα φιλοξενεί παρόμοιες οικογένειες.

Συγκλονιστικό και τόσο άδικο…