Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ανατροπή στην υπόθεση της μικρής Μαρίας-Ειρήνης: Υπό κράτηση οι γονείς της

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της μικρής Μαρίας-Ειρήνης Πρίντεζη.

Το κοριτσάκι βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην λεωφόρο Καβάλας, στην περιοχή Αφαία Σκαραμαγκά, κοντά σε ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από την μάντρα όπου χάθηκαν τα ίχνη της.

Το παιδί εντοπίστηκε από έναν άντρα του Λιμενικού Σώματος ο οποίος αναγνώρισε την μικρή και μαζί με δύο γυναίκες την μετέφερε στο Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου.

Στο πλευρό του παιδιού, το οποίο είναι καλά στην υγεία του, βρέθηκαν αμέσως παιδοψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι προσπάθησαν να το ηρεμήσουν και να μάθουν τι του συνέβη και πώς χάθηκαν ξαφνικά τα ίχνη του το μεσημέρι της Κυριακή.

Ενώ πάντως η οικογένεια επιμένει στην εκδοχή της απαγωγής, το ίδιο το μικρό κορίτσι φέρεται να είπε σε έναν από τους παιδοψυχολόγους που το εξέτασε ότι έφυγε μόνο του από τη μάντρα του παππού του και δεν αναφέρθηκε ποτέ του σε τρίτο πρόσωπο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι γονείς της μικρής Μαρίας-Ειρήνης αναμένεται να κρατηθούν στο ΑΤ Χαϊδαρίου κατηγορούμενοι για παραμέληση και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Όσο για το μικρό κοριτσάκι, θα μεταφερθεί στο Παίδων Αγία Σοφία προκειμένου να υποβληθεί σε προληπτικές εξετάσεις από τους γιατρούς.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!