Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

“Εντάξει, κυρά-Φαίη μου”

Το… παράπονο του Δημήτρη Σκαρμούτσου και οι εξετάσεις

“Εντάξει, κυρά-Φαίη μου”, είπε με νόημα στη Φαίη Σκόρδα ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και πρόσθεσε:”αφού δεν σας ενδιαφέρει η υγεία μου” . Μία προσωπική του ιστορία μοιράστηκε με τους συνεργάτες του στο “Buongiorno” o Δημήτρης Σκαρμούτσος. Ο γνωστός σεφ, κατά τη διάρκεια της μαγειρικής του στήλης το πρωινό της Τρίτης (5/11), αναφέρθηκε στις αιματολογικές εξετάσεις που έκανε και την αδυναμία του να «ερμηνεύσει» τα αποτελέσματα που πήρε.

“Εντάξει, κυρά-Φαίη μου, αφού δεν σας ενδιαφέρει η υγεία μου”

«Μπορώ να πω τον πόνο μου, γιατί έχω νεύρα; Πήγα χθες να κάνω εξετάσεις αίματος και μου ‘ρχονται τα αποτελέσματα σήμερα με ένα μέιλ. Το διαβάζω και δεν μπορώ να καταλάβω αν είμαι άρρωστος ή αν είμαι καλά», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. «Ό,τι βλέπεις μαύρο ή κόκκινο, αυτά είναι παραπάνω ή παρακάτω», του εξήγησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με τον σεφ να απαντά: «Εμένα είναι όλα μαύρα, άρα είμαι οκ; Δεν καταλαβαίνω. HDL, BMX, BMA, VMA…».

"Εντάξει, κυρά-Φαίη μου"

Η Φαίη Σκορδά, που δεν έδειξε να… ενδιαφέρεται για τις αιματολογικές εξετάσεις του συνεργάτη της, τον ρώτησε εάν θα φτιάξει τελικά το πιάτο της ημέρας.

«Συγγνώμη, βρε αγάπη μου, εδώ εγώ σου μιλάω για την υγεία μου, σου λέω ότι αύριο μπορεί να μην υπάρχω κι εσύ κάθεσαι και τρως; Είμαι κόκκινος! Εντάξει, κυρα-Φαίη μου, αφού δεν σας ενδιαφέρει η υγεία μου, θα μαγειρέψουμε», σχολίασε με χιούμορ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι Έλληνας σεφ και τηλεοπτική προσωπικότητα. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970. Σε ηλικία 18 ετών εγκαταστάθηκε στην Αμερική όπου σπούδασε οικονομικά στο UCLA και στο Culinary Institute of America. Εκεί, μαθήτευσε και δούλεψε με γνωστούς σεφ, όπως ο Τόμας Κέλερ.[1] Το 1996 ξεκίνησε να δουλεύει σε μεγάλα ξενοδοχεία της Αμερικής, όπως μεταξύ άλλων το «Sheraton Hotel» όπου ήταν και ο executive chef.

Το 2001 επέστρεψε στην Ελλάδα και το 2005 έγινε σεφ του αθηναϊκού εστιατορίου «Αλάτσι», για το οποίο κέρδισε Χρυσό Σκούφο και βραβεία Gourmet. Η τηλεοπτική του παρουσία άρχισε το 2010. Έχει υπάρξει κριτής στα ριάλιτι «MasterChef Greece», «MasterChef Junior Greece» και «Golden Barista», έχει παρουσιάσει τις εκπομπές «Χωρίς Συνταγή», «Food n’ Friends», «Γειτονιές στο Πιάτο» και το ριάλιτι «Blind Taste» και έχει συμμετάσχει στις εκπομπές «Joy It’s inside you», «Πρωινό μας», «Fay’s Time» και «Buongiorno» ως σεφ της στήλης μαγειρικής. Το 2020 είχε τέσσερα εστιατόρια και την υπηρεσία catering «Δειπνοσοφιστήριον».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!