Μια απόδραση στο Μιλάνο όπου χτυπά η καρδιά της μόδας έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου. Η γνωστή παρουσιάστρια που απολαμβάνουμε κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί στο Mega και στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και βρέθηκε στην ιταλική πόλη.
Από τις πρώτες στάσεις της ήταν το επιβλητικό Ντουόμο. Ο Καθεδρικός Ναός του Μιλάνου είναι πόλος έλξης για εκατομμύρια επισκέπτες της Ιταλίας και σίγουρα αξίζει μια βόλτα στο εσωτερικό του. Και φυσικά η Σίσσυ Χρηστίδου δέν έχασε την ευκαιρία να το επισκεφτεί.
Σίσσυ Χρηστίδου: Απόδραση στο Μιλάνο
Η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε υπέροχα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν η Σίσσυ Χρηστίδου επέλεξε να ταξιδέψει στο Μιλάνο και δημοσίευσε φωτογραφίες από τα μαγαζιά που επισκέφτηκε, τις βόλτες, αλλά και τα φαγητά και το παγωτό που απόλαυσε.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Να σας θυμίσουμε ότι πρόσφατα είχε πει η παρουσιάστρια: «Παρακολουθώ ενοχλητικά πολύ τα νούμερα τηλεθέασης… Δεν θεωρώ ασέβεια το να εκτίθενται κομμάτια της προσωπικής μου ζωής που δεν επιλέγω εγώ γιατί έχω επιλέξει να είμαι στα φώτα. Από εκεί και πέρα στα κομμάτια όπως είναι τα παιδιά μου, οι δημοσιογράφοι έχουν δείξει απόλυτο σεβασμό».
Το διαζύγιο και η συνεπιμέλεια
Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε πρόσφατα και για τη συνεπιμέλεια των παιδιών σε διαζύγιο.
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Εύης Βατίδου για τα διαζύγια στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» υπογράμμισε ότι, παρόλο που η συνεπιμέλεια αποτελεί νόμο, κάθε περίπτωση εξετάζεται ξεχωριστά στο δικαστήριο.
Επίσης, διευκρίνισε ότι η συνεπιμέλεια δεν ταυτίζεται με την επικοινωνία, καθώς ένας γονιός μπορεί να περνά ίσο χρόνο με τα παιδιά χωρίς να έχει την επιμέλειά τους. Αρχικά, δήλωσε: «Κάθε περίπτωση διαζυγίου είναι διαφορετική, αυτή είναι η αλήθεια. Όταν τα παιδιά είναι πολύ μικρά, πρέπει να είναι με τη μαμά τους, αλλά σαφώς χρειάζονται και τους δύο γονείς».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Από τη στιγμή που έχει ψηφιστεί αυτός ο νόμος, είναι νόμος. Από εκεί ξεκινάει η βάση. Πηγαίνοντας στα δικαστήρια, η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και το δικαστήριο καθορίζει αν πρέπει να ακολουθηθεί ο νόμος ή αν πρέπει να ακολουθηθεί ένας άλλος δρόμος. Αν το δικαστήριο αποφασίσει έναν άλλο δρόμο και όχι τη συνεπιμέλεια, αυτό πάντα δικαιολογείται στην απόφαση. Δεν είναι η συνεπιμέλεια να λέμε ναι ή όχι, είναι πάρα πολλοί οι παράγοντες που παίζουν ρόλο. Δεν είναι ίδια η κάθε περίπτωση».
Τέλος, αναφέρθηκε στις ώρες που περνάει ο κάθε γονιός με τα παιδιά. «Η επιμέλεια με την επικοινωνία δεν έχει σχέση. Ένας μπαμπάς μπορεί να έχει τις μισές μέρες τα παιδιά, αλλά να μην έχει την επιμέλεια των παιδιών. Δυστυχώς, αν το ζητήσει έστω ένας από τους δύο γονείς, τα παιδιά οδηγούνται στα δικαστήρια, δεν χρειάζεται να το ζητήσουν και οι δύο», είπε κλείνοντας.