Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κώστας Κόκλας: Mε τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη δώσαμε ένα φιλί τότε

Για τον ρόλο του στην ταινία «Safe Sex» μίλησε ο Κώστας Κόκλας

Ο Κώστας Κόκλας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα, αλλά και το MeToo.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ο ρόλος του στην ταινία ”Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” θα είναι τελείως κόντρα με τον χαρακτήρα του, ενώ παραδέχτηκε ότι είπε αμέσως το ναι στον Αλέξανδρο Ρήγα.

Επίσης, ρωτήθηκε για το αν θα συνεργαζόταν ξανά με κάποιον ηθοποιό που υπήρξε κατηγορούμενος, αλλά αθωώθηκε και απάντησε θετικά, διευκρινίζοντας ωστόσο πως το κίνημα MeToo δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως μόδα. Το ζητούμενο είναι, όπως τόνισε, να ορθώνουμε τείχη απέναντι στις κακοποιητικές συμπεριφορές.

Αρχικά, είπε για τη συμμετοχή του στην ταινία ”Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;”… «Έχω κάνει δραματικούς ρόλους στην καριέρα μου. Ο ρόλος του Μάκη στο ”Τι Ψυχή” θα είναι κόντρα σε μένα αλλά κάτι ενδιαφέρον και διαφορετικό. Είπα κατευθείαν το ναι στον Αλέξανδρο (σ.σ Ρήγα), γιατί ανυπομονούσα να ξανασυνεργαστούμε. Περάσαμε υπέροχα δύο χρόνια στην ”Τούρτα” στην ΕΡΤ».

Στη συνέχεια, ανέφερε για τον ρόλο του στην ταινία «Safe Sex», όπου υποδύθηκε έναν γκέι άντρα… «Στο ”Safe Sex” έκανα τον γκέι, ήμασταν ένα πολύ… όμορφο ζευγάρι με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη. Δώσαμε ένα φιλί τότε αλλά δεν προκάλεσε ιδιαίτερες αντιδράσεις, γιατί όλη η ταινία είχε κάνει αίσθηση. Είναι ο τρόπος που το προσεγγίζεις».

Σε ερώτηση για το αν θα συνεργαζόταν με κάποιον ηθοποιό που υπήρξε κατηγορούμενος αλλά αθωώθηκε απάντησε… «Αν αθωωθεί ένας κατηγορούμενος ηθοποιός, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να συνεργαστώ μαζί του. Περάσαμε ένα πολύ αμήχανο και δύσκολο διάστημα, ακούσαμε πράγματα για πολύ κόσμο και αυτό λίγο μας αποπροσανατόλισε από το βασικό θέμα».

Μιλώντας για το MeToo ξεκαθάρισε… «Δεν είναι κάτι της μόδας το MeToo. Το θέμα είναι αν είσαι γενικά στη ζωή σου ένας άνθρωπος που προσβάλλει, παρεμβαίνει ή ασκεί βία. Εμείς θα πρέπει να στήνουμε τείχη απέναντι σε αυτές τις συμπεριφορές. Αυτό το αποδεικνύεις κάθε μέρα μέσα από την στάση σου».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!