Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αθηνά Οικονομάκου: Το «ακατάλληλο» βίντεο στο Instagram

Γιατί έριξε «μαύρο» η γνωστή πλατφόρμα

Η Αθηνά Οικονομάκου τις προηγούμενες ημέρες είχε πάει στην Ιταλία για να δει τον αγαπημένο της, Μπρούνο Τσερέλα. Το ζευγάρι πήγε να περάσει λίγες ημέρες σε ένα χωριό της Ιταλίας. Ταξιδεύουν συχνά ο ένας στη χώρα του άλλου προκειμένου να περνούν ξέγνοιαστες στιγμές και να κάνουν μαζί διάφορες δραστηριότητες. Τώρα δημοσιεύματα γράφουν: Αθηνά Οικονομάκου: Το “ακατάλληλο” βίντεο στο Instagram.

Αθηνά Οικονομάκου: Το «ακατάλληλο» βίντεο στο Instagram

Η Αθηνα Οικονομάκου και ο Ιταλοαργεντινός μπασκετμπολίστας έκαναν μπάνιο σε θερμά λουτρά του Μπόρμιο με θέα το βουνό, δημιουργώντας ξεχωριστές αναμνήσεις μαζί.

Ο πρώην άσος της Αρμάνι Μιλάνο, Μπρούνο Τσερέλα, και η αγαπημένη του, Αθηνά Οικονομάκου, απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης σε ιδιωτικό θέρετρο και θέλησαν να μοιραστούν αυτές τις στιγμές με βιντεάκια στο Instagram, ωστόσο λογάριαζαν… χωρίς τον ξενοδόχο!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ✨ℬ (@brunocerella.30)

Το ζευγάρι ανέβασε δύο βίντεο, ένα στο κάθε τους προφίλ, με τις τρυφερές στιγμές που πέρασαν σε σπα στο χωριό Μπόρμιο όπου απεικονίζονταν να κάνουν μπάνιο στην πισίνα με τα μαγιό τους. Όμως το Instagram έκρινε το βίντεο ως «ακατάλληλο για ανηλίκους» και το «έριξε» από το προφίλ της ηθοποιού!

Να σημειώσουμε ότι η Αθηνά Οικονομάκου διανύει μία ιδιαίτερα ευτυχισμένη. Είναι φουλ ερωτευμένη με τον σύντροφό της, Μπρούνο Τσερέλα, και δεν το κρύβει.

Πρόσφατα η ηθοποιός, όπως ήταν αναμενόμενο, ρωτήθηκε για πως είναι αυτή την περίοδο με την ίδια να απαντά, «πραγματικά τι άλλο περιμένετε να πω; Δε βαρεθήκατε κι εσείς;».

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος της επισήμανε πως από τότε που έγινε γνωστή η σχέση της έχει… γλυκάνει με την ίδια να αντιδρά λέγοντας, «αλήθεια λένε ότι έχω γλυκάνει; Έχω αντιμετωπίσει ποτέ εγώ κανέναν με αγένεια; Πότε έχω τρέξει ή έχω μιλήσει άσχημα; Νομίζω το ίδιο ακριβώς είμαι απλώς τώρα το παρατηρείτε κι έχετε μια εικόνα λίγο πιο ολοκληρωμένη. Ο έρωτας όλους τους ομορφαίνει».

Παλιότερα η ηθοποιός είχε πει: «Νιώθω πολύ ασφαλής στη νέα μου σχέση. Είμαι σε ένα χώρο που αργά ή γρήγορα θα έβγαινε, και από το να βγει με έναν τρόπο που δεν θα ήταν όπως θέλω εγώ και να είχα όλο το κυνηγητό των δημοσιογράφων, των παπαράτσι, στο σπίτι μου, με τα παιδιά μου, θεώρησα ότι είναι πιο ασφαλές και τίμιο από την πλευρά μου να το δείξω από μόνη μου».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!