Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

“Θα μουρλαθούμε τώρα;”

Η ερώτηση Κατερινόπουλου για τα νεκρά μωρά που εκνεύρισε την 24χρονη Ειρήνη

Η Ειρήνη Μουρτζούκου ήταν παρούσα σε 5 θανάτους βρεφών, δύο εκ των οποίων ήταν δικά της παιδιά.  Ήταν επίσης παρούσα στο θάνατο των παιδιών δύο φίλων της και συγκατοίκων της, καθώς και στο θάνατο της μικρής της αδελφής πριν από 10 χρόνια. Η υπόθεση επανήλθε στην επικαιρότητα μετά από έναν χρόνο, με αφορμή τον θάνατο του μικρού Παναγιώτη στην Αμαλιάδα, τον οποίο πρόσεχε η 24χρονη.

Μετά τη δημοσιότητα που πήρε ο θάνατος του μωρού, σε συνδυασμό με τα δύο μωρά της 24χρονης, η πρώην φίλη και κουμπάρα της Ειρήνης, Κατερίνα, αποκάλυψε ότι και το δικό της κοριτσάκι έφυγε από τη ζωή ενώ ήταν μόνο του με την 24χρονη.

Η Ειρήνη Μουρτζούκου εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής “Open Τώρα”  με τον Πέτρο Κουσουλό, όπου μίλησε για όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

“Πέρυσι, η Κατερίνα, η κουμπάρα μου, με υποστήριζε. Φέτος τι έχει πάθει; Τώρα θυμήθηκε ότι έχασε παιδί. Γιατί βγαίνει στα κανάλια τώρα και με κατηγορεί; Μέχρι πριν από λίγες μέρες ήταν μια χαρά, μαζί μιλούσαμε. Πού φαίνεται ότι εγώ έκανα κακό στο δικό της παιδί; Όταν βγαίνεις και μιλάς, πρέπει να έχεις και αποδείξεις. Δεν ξέρω αν με ζηλεύει”, είπε μεταξύ άλλων η Ειρήνη που παραδέχτηκε ότι είχε σχέση με τη μητέρα του μωρού.

“Στις 17 Οκτωβρίου είχα τον χρόνο της κόρης μου και μιλούσαμε. Γιατί δεν απαντά τώρα; Έπρεπε να παρατήσω το παιδί της, να μην ασχοληθώ καν”, είπε ακόμη, φανερώς εκνευρισμένη στον τηλεοπτικό αέρα και πρόσθεσε: “Φοβάται η Κατερίνα να βγει στον αέρα για να μη βγάλω τα άπλυτά της στη φόρα”.

“Μετά από κάτι χρόνια με θυμήθηκε εμένα;”, είπε και πρόσθεσε ότι “μείναμε αρκετό καιρό, μέχρι που με έφτασαν σε σημείο να σηκωθώ να φύγω από το σπίτι μου. Είχαμε σχέση για λίγο και εκείνη είχε σχέση και με ένα αγόρι που έβγαιναν”.

Επίσης, ανέφερε πως ο πατέρας του παιδιού της κουμπάρας είναι πλέον ο πατριός της.

“Είχε χωρίσει αρκετό καιρό πριν τον άνδρα που έκανε το παιδί. Είναι ο πατριός μου” είπε και σημείωσε: “Ο κύριος με τη γυναίκα έχουν ένα άλλο παιδάκι, το πρώτο που απέκτησαν. Αυτό το παιδάκι ζει και το μεγαλώνει ο άνδρας. Αυτή είναι η κουμπαριά που έχουμε”.

Στη συνέχεια, ανέφερε για την κουμπάρα της και πρώην σύντροφό της: “Η συγκεκριμένη κυρία υποτίθεται ότι με υποστήριζε. Πέρυσι έλεγε άλλα και φέτος βγήκε και είπε άλλα. Γιατί με κατηγορείς; Τι σου έκανα;”.

Για τις αιτίες θανάτου των παιδιών, και ειδικά για το δεύτερο παιδί της 24χρονης, μίλησε και ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, ο οποίος μάλιστα απάντησε και σε ερώτηση του Θανάση Κατερινόπουλου: “Αν σε κάποιον στερήσουμε το οξυγόνο, μπορεί να δημιουργηθεί επιληπτική κρίση;”.

Η ερώτηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση της 24χρονης η οποία του είπε: “Πώς να στερήσεις το οξυγόνο στο παιδί; Θα μουρλαθούμε τώρα;”.

Αναφερόμενη στον θάνατο του δεύτερου παιδιού της, η 24χρονη είπε: “Μου ανακοίνωσαν ότι το παιδί μου έφυγε από ανακοπή καρδιάς”.

Η Ειρήνη Μουρτζούκου περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές του πρώτου βρέφους της: “Όταν μου ανακοίνωσαν ότι πέθανε, κοπανούσα τις πόρτες και τις τζαμαρίες”.

Για το δεύτερο παιδί της, παραδέχτηκε ότι “Δεν μπορώ να θυμηθώ ξεκάθαρα την κατάσταση του δεύτερου μωρού μου όταν το πήγα στο νοσοκομείο”.

Λίγο πριν από το τέλος της εκπομπής, η Ειρήνη Μουρτζούκου απάντησε σε όσα της καταλογίζουν: “Είμαι ανοιχτή σε κάθε έρευνα. Από την πρώτη στιγμή έχω ζητήσει να ελεγχθούν όλα. Δεν φοβάμαι κάτι, κατηγορούμαι πουθενά; Ο εισαγγελέας κοιμάται εδώ και έναν χρόνο”.

Όλα τα viral video εδώ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!