Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κασσελάκης – Τάιλερ: Σε δωμάτιο 800 ευρώ στην Αρκαδία

Η πεζοπορία, τα καγιανά του Τάιλερ και το αβοκάντο του Στέφανου

Κασσελάκης – Τάιλερ: Σε δωμάτιο 800 ευρώ στην Αρκαδία .Την ορεινή Αρκαδία επισκέφτηκαν ο Στέφανος Κασσελάκης με το σύζυγο του Ταιλερ. Το ζευγάρι επέλεξε να μείνει στο πανάκριβο «Μάννα», στην ορεινή Γορτυνία του νοµού Αρκαδίας. Μαζί τους είχαν και τη σκυλίτσα τους Φάρλι.

Την απόδραση του ζεύγους αποκαλύπτει με κάθε λεπτομέρεια η εφημερίδα Απογευματινή και η στήλη Big Mouth του site powergame.gr , που αναφέρει:

«Ο Σ. Κασσελάκης κοιμήθηκε μέχρι τις 6 το απόγευμα, γιατί έπρεπε να κάνει σύσκεψη μέσω Zoom με μέλη της ΚΕ που στηρίζουν τον αγώνα του να είναι υποψήφιος για την αρχηγία του κόμματος.

«Με έκπληξη διαπίστωσα ότι κάποιοι στενοί συνεργάτες του έκπτωτου Κασσελάκη χαρακτήρισαν -με κάτι διαρροές σε ψυχαγωγικές εκπομπές- «μύθευμα» τη χθεσινή μας αποκάλυψη ότι ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ, και τη σκυλίτσα τους, Φάρλι, βρίσκονται από τη Δευτέρα το μεσημέρι στο πεντάστερο ξενοδοχείο «Μάννα» στην Ορεινή Γορτυνία του νομού Αρκαδίας. Επειδή το ρεπορτάζ μου δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, καθώς, όπως σας έγραψα, έχω φίλους που μου τους γνώρισαν οι Κατσιγιανναίοι, που εκτός από καλοί βοσκοί, είναι και άριστοι ερασιτέχνες ρεπόρτερ. Άλλωστε, ακόμη και ο συναγωνιστής Κατσίγιαννης (ο Γιώργος) ως ερασιτέχνης ξεκίνησε και με τα χρόνια κατάφερε να γίνει μεγάλος και τρανός (όχι στο τραγούδι, που τόσο ήθελε) στο ρεπορτάζ και στο κυνήγι της είδησης. Μάλιστα, έχω τη βεβαιότητα ότι ο Κατσίγιαννης τα καλοκαίρια προσφέρει δωρεάν μαθήματα δημοσιογραφίας στους χωριανούς του. Διαφορετικά, δυσκολεύομαι να εξηγήσω όλα όσα μου μετέφερε η πηγή μου από το Βαλτεσινίκο σε σχέση με το διήμερο Κασσελάκη – Τάιλερ.

Το πρωινό και η ταβέρνα του «Ιωσήφ»

Πάμε λοιπόν να δούμε καρέ-καρέ, όπως θα έλεγε και η Κατερίνα Καινούργιου, που δεν σκάμπαζε που δεν σκάμπαζε από ρεπορτάζ, ήρθε και ο κεραυνοβόλος έρωτας να την αποτελειώσει, με αποτέλεσμα να λέει αυτά που έλεγε χθες για τα όσα σας έγραψα σε σχέση με την παρουσία Κασσελάκη στο πανάκριβο «Μάννα» της Αρκαδίας. Σύμφωνα με τον ερασιτέχνη ρεπόρτερ μου, αλλά και τα όσα γράφει σήμερα στην «Απογευματινή» ο συντοπίτης του, Γιώργος Κατσίγιαννης, το ζεύγος Στέφανου – Τάιλερ έφτασε στο ξενοδοχείο αργά το μεσημέρι της Δευτέρας. Μετά την άφιξή τους, ο αστυνομικός-οδηγός του προέδρου Κασσελάκη πήγε και πάρκαρε το ηλεκτροκίνητο όχημα, ένα Audi  Q8 e-tron Sportback αξίας 98.000 χιλιάδων ευρώ, στον χώρο φόρτισης. Την πρώτη μέρα διαμονής τους επέλεξαν να μείνουν εντός του ξενοδοχείου. Συγκεκριμένα, στην πολυτελή σουίτα με αριθμό 309, που το κόστος της ξεπερνά τα 800 ευρώ τη βραδιά. Εκεί έφαγαν και εκεί ήπιαν τα ποτά τους. Την Τρίτη κατέβηκαν για πρωινό μετά τις 11 το πρωί. Ο πρόεδρος Κασσελάκης έφαγε σκέτο ψωμί με αβοκάντο. Ο Τάιλερ το έριξε στα σκληρά, καθώς ζήτησε καγιανά. Ήπιαν χυμό πορτοκάλι. Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι έβαλαν την αθλητική τους περιβολή και πήραν τη «δημοσιά» -έτσι λένε στη Γορτυνία τον επαρχιακό δρόμο- και περπάτησαν 500 μέτρα με κατεύθυνση το χωριό Βαλτεσινίκο. Εκείνη την ώρα πέρασε και ένα παλικάρι με φορτηγό και τους κόρναρε να ξακρίσουν, μη γίνει κανένα ατύχημα, γιατί περπατούσαν στη μέση του δρόμου. Στη συνέχεια έκαναν μεταβολή και αντί να πάνε στο Βαλτεσινίκο, αποφάσισαν να γυρίσουν προς το χωριό Μαγούλιανα, που με τα πόδια είναι πιο κοντά. Έφτασαν στο χωριό πεζή έπειτα από σαράντα περίπου λεπτά περπάτημα και μπήκαν στην ταβέρνα του «Ιωσήφ». Εκεί τους καλωσόρισε ο Θανάσης, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, γιος του αείμνηστου Ιωσήφ, ο οποίος δεν ήταν η πρώτη φορά που τους υποδεχόταν στο μαγαζί του. Εκεί είχαν δειπνήσει και τον περασμένο Μάρτιο, όταν επισκέφτηκαν την περιοχή λίγες ημέρες πριν ο Κασσελάκης παρουσιαστεί στον στρατό για να υπηρετήσει τη θητεία του. Στην ταβέρνα του Ιωσήφ παρήγγειλαν μια χορταστική ποικιλία κρεατικών. Παϊδάκια, λουκάνικα, μπιφτέκια. Όπως καταλαβαίνετε, έπειτα απ’ όλα αυτά ήταν δύσκολο να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο με τα πόδια. Και λίγο πριν από τις τέσσερις το απόγευμα πήγε και τους παρέλαβε με το αυτοκίνητο ο οδηγός. Ο Κασσελάκης κοιμήθηκε μέχρι τις έξι το απόγευμα, γιατί έπρεπε να κάνει σύσκεψη μέσω ζουμ με μέλη της ΚΕ που στηρίζουν τον αγώνα του να είναι υποψήφιος για την αρχηγία του κόμματος.

! Επειδή προσφάτως ο πρόεδρος Κασσελάκης λίγο έλειψε να κάνει ΕΔΕ, γιατί, όπως πίστευε, τον παρακολουθούσαν (Θεοί και δαίμονες), μετά το λεπτομερές ρεπορτάζ από το διήμερο στην Αρκαδία θα του πω ότι έμαθα πως ο Τάιλερ ετοιμάζεται για ταξίδι στη Νέα Υόρκη.»

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!