Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Απόστολος Γκλέτσος: Επιμένει στην εισαγωγή σεξεργατριών για τους μετανάστες

Είναι η πιο σωστή λύση λέει ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Απόστολος Γκλέτσος

Επιστημονική μελέτη προαναγγέλλει ότι θα φέρει ο Απόστολος Γκλέτσος που θα αποδεικνύει την ορθότητα της άποψής του για την εισαγωγή ιερόδουλων από τις χώρες που κατάγονται οι μετανάστες, για να μην γίνονται εγκληματίες.

«Επί της ουσίας είναι μια σωστή λύση», επέμεινε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αν και παραδέχθηκε ότι «ίσως να μην έχει ειπωθεί σωστά». «Θα επανέλθω με μελέτη, με επιστημονική μελέτη», πρόσθεσε.

Η πρόταση του Απόστολου Γκλέτσου για την εισαγωγή σεξεργατριών

Ο κ. Γκλέτσος προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, όταν πρότεινε την εισαγωγή ιερόδουλων από τις χώρες των μεταναστών, ώστε οι τελευταίοι να μπορούν να ικανοποιούν τις σεξουαλικές τους ανάγκες και να μη «γίνονται φονιάδες», καθώς «η τεστοστερόνη τους ανεβαίνει στο κεφάλι και καταφεύγουν στη βία».

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε πει ότι… «οι οίκοι αντοχής το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνουν είναι να φέρουν γυναίκες σεξεργάτριες από τα δικά τους μέρη, για να εξυπηρετηθούν αυτοί οι άνθρωποι και να μην πάνε να γίνουν μετά φονιάδες, διότι βγαίνουν οι τεστοστερόνες από τα αυτιά. Οι 18άρηδες που έρχονται είναι 1,5-2 χρόνια χωρίς να έχουν πού να πάνε γι’ αυτό το θέμα, οπλίζονται γιατί η τεστοστερόνη, όταν βγαίνει από τα αυτιά, γίνεται όπλο».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!