Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μήνυση Ανδρουλάκη κατά του Χριστόφορου Ζαραλίκου

Η υβριστική ανάρτηση του κωμικού που ανάγκασε τον Νίκο Ανδρουλάκη να του κάνει μήνυση

Μήνυση κατά του κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης για παλαιότερη ανάρτηση στο «Χ».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Ανδρουλάκης, έχει καταθέσει μήνυση κατά του κωμικού από τον περασμένο Σεπτέμβριο μετά από ανάρτηση στο «X», τον περασμένο Ιούνιο η οποία «δεν ήταν κωμική ή σατιρική, αλλά υβριστική προς το πρόσωπό του» όπως αναφέρουν πηγές της Χ. Τρικούπη. «Είναι προφανές ότι η μήνυση κατετέθη για το άκρως υβριστικό τουίτ και δεν έχει καμία σχέση με την σάτιρα» προσέθεταν οι ίδιες πηγές.

Η ανάρτηση με αφορμή την οποία ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέθεσε μήνυση σε βάρος του Χριστόφορου Ζαραλίκου.

 

Ο γνωστός stand up comedian ανακοίνωσε την μήνυση σήμερα σε ανάρτηση του, χωρίς να αναφέρει γιατί προέβη στην κίνηση αυτή, αλλά υποστηρίζοντας αορίστως πως «αρχηγός κόμματος κάνει μήνυση σε ηθοποιό που κάνει σάτιρα» προσθέτοντας πως «δεν κινήθηκε δικαστικά εναντίον αυτών που τον…» υπονοώντας το θέμα των υποκλοπών. Διερωτάται μάλιστα σε ποια χώρα γίνεται κάτι τέτοιο.

Η ανάρτηση Ζαραλίκου:

«Σε ποια χώρα αρχηγός κόμματος κόμματος κάνει μήνυση σε ηθοποιό που κάνει σάτιρα , ενώ δεν κινήθηκε δικαστικά εναντίον αυτών που τον …

ΚΟΛΟΜΒΙΑ ;;

Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ ;;

ΝΙΓΗΡΙΑ ;;

LIVE YOUR MYTH IN GREECE ??».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!