Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κεφαλογιάννη – Μάτσας: Ξανά στα δικαστήρια!

Έχουν καταθέσει και οι δύο αίτηση για έκδοση προσωρινής για την επιμέλεια των ανήλικων παιδιών τους

Ξανά στα δικαστήρια εμφανίστηκαν Κεφαλογιάννη- Μάτσας.  Η υπόθεση που αναμενόταν να εκδικαστεί την περασμένη Παρασκευή, είχε αναβληθεί για σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν καταθέσει και οι δύο αίτηση για έκδοση προσωρινής διαταγής που αφορά στη ρύθμιση του ζητήματος της επιμέλειας των ανήλικων παιδιών τους.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη την Παρασκευή ήταν πολύ φορτισμένη καθώς μίλησε κλαίγοντας σε δημοσιογράφους, λέγοντας με λυγμούς: «Σας παρακαλώ! Ακούστε, εγώ είμαι εδώ μόνο για τα παιδιά μου, σας παρακαλώ πολύ. Σας παρακαλώ πολύ σεβαστείτε την ιδιωτικότητα και την οικογένειά μου, έχω δύο παιδιά τριών ετών και είμαι εδώ μόνο γι’ αυτά»

Ανακοίνωση σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική της ζωή και στην κρίση στον γάμο της με τον Μίνω Μάτσα εξέδωσε την περασμένη Πέμπτη η Όλγα Κεφαλογιάννη.

«Οι διαφορές οικογενειακού δικαίου, όταν δεν μπορούν να λυθούν συναινετικά, οφείλουν να οδηγούνται ενώπιον της δικαιοσύνης» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η υπουργός Τουρισμού, ενώ προειδοποιεί για προσφυγή στη Δικαιοσύνη, σε περίπτωση που υπάρξουν συκοφαντικές αναφορές προς το πρόσωπό της.

Η τσιγκουνιά του Μίνου Μάτσα για τη διατροφή των παιδιών

Στο χωρισμό Κεφαλογιάννη-Μάτσα αναφέρθηκε και στήλη Big Mouth του powergame.gr και αποκαλύπτει ότι η αιτία της δικαστικής μάχης είναι οικονομική και αφορά στη διατροφή των παιδιών

«Παρακολουθώ, πιστέψτε με, με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον τα όσα εκτυλίσσονται στο πεδίο του διαζυγίου  Κεφαλογιάννη – Μάτσα του Μίνου, που όσο ήταν σύζυγος της Όλγας άρχισε να ανταγωνίζεται τον Μπετόβεν. Γιατί δεν ξέρω τι έχει γίνει στον γάμο τους μετά την εισβολή του τρίτου προσώπου, απεναντίας γνωρίζω και μάλιστα διά γυμνού οφθαλμού ότι από τη στιγμή που ο Μάτσας παντρεύτηκε την υπουργό Όλγα, άρχισε να αλλάζει η καριέρα του. Από γιος του μπαμπά του, άρχισε να παίζει μουσική και να γίνεται γνωστός στο ευρύ κοινό. Όπως θα έλεγε και η θεία μου, «τον έκανε άνθρωπο». Πάμε τώρα στα αλλά, στα πιο σημαντικά. Οι Ματσαίοι, που δύσκολα μοιράζουν το χρήμα, τώρα δυσκολεύονται να δώσουν λεφτά ακόμη και για τη διατροφή των παιδιών. Στο πλαίσιο της τσιγκουνιάς τους, άρχισαν να αφήνουν να διαρρέουν πολλά και διάφορα για την Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία πλέον δείχνει αποφασισμένη να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για να υπερασπιστεί την τιμή και την υπόληψή της. Από εκεί και πέρα, τα όσα εθνικοπατριωτικά επιστρατεύονται από τους Ματσαίους σε σχέση με την εβραϊκή κοινότητα προφανώς και θα μείνουν ορφανά μπροστά στη σκληρή πραγματικότητα. Αντί, λοιπόν, ο Έλληνας Μπετόβεν να προσπαθεί να γλιτώσει τη διατροφή, ας ξηλωθεί και ας πληρώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα σπασμένα. Όλα τα υπόλοιπα είναι για να το γλεντάμε εμείς οι δημοσιογράφοι και ο συγκεκριμένος, πιστέψτε με, ενδείκνυται για σοβαρά γλέντια»

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!