Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαρινέλλα: «Έχει δυνατό οργανισμό παρά την ηλικία της»

Η Ματίνα Παγώνη εξέφρασε τον θαυμασμό για τη δύναμη που επέδειξε η Μαρινέλλα. Ενθαρρυντικές εξελίξεις για την υγεία της μεγάλης τραγουδίστριας

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, Μαρινέλλα, συνεχίζει την ανάρρωσή της μετά το πρόσφατο εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στο Ηρώδειο. Σύμφωνα με δηλώσεις της λοιμωξιολόγου Ματίνας Παγώνη, η κατάσταση της υγείας της παρουσιάζει σταθερή βελτίωση.

Η Μαρινέλλα, η οποία νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ, μεταφέρθηκε πρόσφατα σε απλό δωμάτιο. Η κ. Παγώνη εξέφρασε τον θαυμασμό της για τη δύναμη της τραγουδίστριας, τονίζοντας τον πολύ δυνατό οργανισμό της.

«Η εξέλιξή της ήταν όπως την είχαμε πει. Ήθελε χρόνο, κάθισε 21 ημέρες στη μονάδα. Βγήκε, τώρα είναι στο δωμάτιο, θα καθίσει εκεί για να σταθεροποιηθεί και μετά θα πάει για την αποκατάστασή της. Πήρε τόσο μεγάλη αγάπη από τον κόσμο. Η Μαρινέλλα το είχε αισθανθεί αυτό, πήρε πολλή μεγάλη δύναμη. Είχε το θετικό, πως δεν διασωληνώθηκε, πήγε καλά και δεν έκανε κάποια λοίμωξη. Είχε έναν πολύ δυνατό οργανισμό ανεξάρτητα από την ηλικία της», είπε η Ματίνα Παγώνη.

Η θετική εξέλιξη της υγείας της Μαρινέλλας οφείλεται εν μέρει και στην τεράστια αγάπη που δέχτηκε από το κοινό, όπως υποστηρίζει η γιατρός. Η στήριξη του κόσμου έδωσε στη μεγάλη μας ερμηνεύτρια τη δύναμη να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη δοκιμασία.

 



Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!