Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Καίει» τον πρώην με την 22χρονη βοηθό

Οι λεπτομέρειες που συμπεριλαμβάνει η Όλγα Κεφαλογιάννη στα ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου της, Μίνω Μάτσα

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που περιλαμβάνει το έγγραφο των ασφαλιστικών μέτρων, όπως αυτό συντάχθηκε από τη νομική υπεράσπιση της υπουργού Τουρισμού. Η Όλγα Κεφαλογιάννη βρίσκεται σε διαδικασία διαζυγίου με τον σύζυγό της, Μίνω Μάτσα και όπως φαίνεται τα όσα είχαν διαδοθεί περί εξωσυζυγικής σχέσης του γνωστού μουσικοσυνθέτη, επιβεβαιώνονται από την πλευρά της υπουργού.

Η υπουργός Τουρισμού κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος του μουσικοσυνθέτη, με τα οποία αιτείται την εκδίωξή του από το κοινό σπίτι τους στα βόρεια προάστια και την αποκλειστική προσωρινή επιμέλεια των δύο παιδιών τους, ενώ από την άλλη εκείνος άσκησε αντίθετη αίτηση με την οποία ζητά τη συνεπιμέλειά τους.

Η ιστοσελίδα TLIFE έφερε στην επιφάνεια αποσπάσματα από το δικαστικό έγγραφο και ανάμεσα στις λεπτομέρειες προκύπτουν και τα στοιχεία που ώθησαν την Όλγα Κεφαλογιάννη να προχωρήσει σε αυτή την αίτηση διαζυγίου.

H Όλγα Κεφαλογιάννη ισχυρίζεται στα ασφαλιστικά μέτρα που έχει υποβάλει κατά του μουσικοσυνθέτη, ότι ενώ εκείνη προσπαθούσε να ανταποκριθεί σε όλους τους ρόλους της, ο Μίνως Μάτσας την υποτιμούσε και την απαξίωνε. Σύμφωνα με την υπουργό, ο πρώην σύζυγός της πολλές φορές έφευγε το πρωί από το σπίτι κι επέστρεφε αργά το βράδυ, χωρίς να την ενημερώνει κι έδινε προσοχή στην οικογένειά τους μόνο όταν είχε χρόνο, ενώ επιθυμούσε να έχει απεριόριστο χώρο, προκειμένου να επικεντρωθεί στη μουσική του.

Όπως αναφέρει η Όλγα Κεφαλογιάννη, το περασμένο καλοκαίρι ταξίδεψαν οικογενειακώς στην Κρήτη, λόγω της συναυλίας του πρώην συζύγου της, αλλά εκείνος ήταν διαρκώς απασχολημένος κι έκανε πρόβες απομονωμένος.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη υποστηρίζει ότι ακόμα και την ημέρα των γενεθλίων των παιδιών τους και του ιδίου, ο Μίνως Μάτσας συμπεριφερόταν ως καλεσμένος στο παιδικό πάρτι που είχε οργανώσει ολομόναχη, καθώς εκείνος δεν είχε την παραμικρή συμμετοχή. «Μια ημέρα πριν του είχα προτείνει να πάμε για φαγητό, αλλά εκείνος ήταν εξαφανισμένος και δεν απαντούσε στα μηνύματα που του έστελνα για να βρεθούμε και να αγοράσουμε δώρα για τα παιδιά μας».

Το κεφάλαιο της 22χρονης

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, η Όλγα Κεφαλογιάννη, μεταξύ άλλων, κάνει λόγο για μία 22χρονη γυναίκα που μπήκε ανάμεσά τους και διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στον χωρισμό τους.

«Στις 2 Σεπτεμβρίου είχε μία συναυλία κι εγώ ήμουν δίπλα του όπως πάντα. Μετά το τέλος της συναυλίας, ακολούθησε δεξίωση. Κατά τη διάρκεια αυτής της δεξίωσης, ο Μίνως Μάτσας περιέφερε και σύστηνε την 22χρονη βοηθό του, την οποία είχε προσλάβει λίγους μήνες πριν, προκαλώντας εντύπωση στους παρευρισκόμενους, η υπέρμετρη οικειότητα που ο ίδιος της έδειχνε» αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, στα ασφαλιστικά μέτρα που έχει υποβάλει κατά του μουσικοσυνθέτη, αναφέρεται και στην πρεμιέρα μίας ταινίας στην οποία ο Μίνως Μάτσας πήγε μόνος του, καθώς εκείνη ήταν αδύνατον να παρευρεθεί.

Μία ημέρα αργότερα, στις 17 Σεπτεμβρίου, η Όλγα Κεφαλογιάννη ισχυρίζεται, ότι έμαθε πως στην εν λόγω πρεμιέρα ο Μίνως Μάτσας πήγε με τη βοηθό του. Εκείνη τον ενημέρωσε ότι γνωρίζει για την εξωσυζυγική σχέση που φέρεται να είχε. «Την επόμενη μέρα τον ενημέρωσα ότι γνωρίζω για την εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε με τη βοηθό του, την οποία εκείνος δεν αρνήθηκε. Σκέφτηκα τις ευθύνες απέναντι στα ανήλικα παιδιά μας και του ζήτησα να διακόψει αυτή τη σχέση και να προσπαθήσουμε να αποκαταστήσουμε τη δική μας», επισημαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η υπουργός Τουρισμού εις βάρος του μουσικοσυνθέτη.



Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!