Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νίκολας Κέιτζ: Για φαγητό σε ταβέρνα του Πειραιά

Ποιες ελληνικές λιχουδιές λατρεύει ο σταρ του Χόλιγουντ Νίκολας Κέιτζ

Ο σούπερ σταρ του κινηματογράφου Νίκολας Κέιτζ βρέθηκε πρόσφατα στην Ελλάδα. Ο λόγος ήταν τα γυρίσματα της νέας του ταινίας τρόμου, «The Carpenter’s Son» (Ο γιος του ξυλουργού). Μέρος της γυρίστηκε στα Μέγαρα και στην Κρήτη και εξερευνά μυστηριώδη γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας του Ιησού.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ελλάδα, ο ηθοποιός διέμενε σε ένα σπίτι στους Αγίους Θεοδώρους. Ωστόσο, ο Νικόλας Κέιτζ εξερεύνησε όλη την πόλη των Αθηνών. Κάπως έτσι βρέθηκε για φαγητό σε γνωστή ταβέρνα στον Πειραιά.

 

Οι φωτογραφίες στον Πειραιά

Όπως αποκάλυψε με μια ανάρτησή του ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Αρλεκίνος», ο Χολιγουντιανός σταρ έφαγε στην ταβέρνα του. Ανάμεσα σε όσα ζήτησε να φάει ήταν χειροποίητο και όχι τυποποιημένο τζατζίκι και χειροποίητα ντολμαδάκια.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Κεφαλάς έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Είχα την τιμή να υποδεχτώ στο κατάστημα (Αρλεκίνος) Έναν από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς του Hollywood, τον Nicolas Cage!!!!».

Με τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας “Αρλεκίνος”.

 

Ο «Γιος του ξυλουργού»

Βέβαια, να θυμίσουμε ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής του στους Αγίους Θεοδώρους αρκετοί κάτοικοι είχαν δει τον Νίκολας Κέιτζ. Είτε να περπατά ή να απολαμβάνει γεύματα με τη σύζυγό του σε τοπικά καταστήματα. Ωστόσο, η παρουσία του ηθοποιού στην περιοχή δεν πέρασε απαρατήρητη.

Όλα τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη μυστικότητα σε ένα εντυπωσιακό φυσικό τοπίο, στις σπηλιές και τις χαράδρες της περιοχής Κρύφτες Μεγάρων. Η ιστορία είναι εμπνευσμένη από το απόκρυφο Ευαγγέλιο του Θωμά. Αναφέρεται στη βρεφική και παιδική ηλικία του Ιησού που χρονολογείται στον 2ο αιώνα μ.Χ. Η περίληψη της ταινίας αναφέρει: «Ο γιος του ξυλουργού αφηγείται τη σκοτεινή ιστορία μιας οικογένειας που κρύβεται στη Ρωμαϊκή Αίγυπτο. Ο γιος, γνωστός μόνο ως “το αγόρι”, οδηγείται σε αμφιβολίες από ένα άλλο μυστηριώδες παιδί και επαναστατεί ενάντια στον κηδεμόνα του, τον Ξυλουργό, αποκαλύπτοντας εγγενείς δυνάμεις και μια μοίρα πέρα ​​από την κατανόησή του. Καθώς ασκεί τη δική του εξουσία, το αγόρι και η οικογένειά του γίνονται στόχος φρίκης, φυσικής και θεϊκής».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!