Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κεφαλογιάννη – Μάτσας: Στα χαρακώματα για το διαζύγιο

«Ήταν βίαιη, έχει εξωφρενικές οικονομικές απαιτήσεις»

Στα χαρακώματα Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας  μετά τον χωρισμό τους. Η Υπουργός Τουρισμού και ο μουσικοσυνθέτης, όχι μόνο δεν θα έχουν ένα συναινετικό διαζύγιο, αλλά  όπως όλα δείχνουν, θα καταλήξουν στις δικαστικής αίθουσες. Ήδη η Όλγα Κεφαλογιάννη κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εις βάρος του πρώην συζύγου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Όλγα Κεφαλογιάννη κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον του πρώην συζύγου της. Η υπουργός οποία ζητά  την εκδίωξή του από το κοινό σπίτι τους, στο Παλαιό Ψυχικό και την αποκλειστική επιμέλεια των δύο παιδιών τους.

Κι ενώ όλοι περίμεναν το διαζύγιο Κεφαλογιάννη Μάτσας ως ένα βελούδινο διαζύγιο, ξαφνικά η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων άλλαξε τα πάντα. Ο μουσικοσυνθέτης από την πλευρά του υποστηρίζει η υπουργός Τουρισμού είχε ως μοναδική της έγνοια να επιτύχει μια ιδιαίτερα σημαντική οικονομική συμφωνία με τον Μίνωα Μάτσα και την οικογένειά του.

Κεφαλογιάννη -Μάτσας: Πόλεμος για το διαζύγιο

Η αποτυχία των διαβουλεύσεων, σύμφωνα με την πλευρά του Μίνου Μάτσα, είχε ως αποτέλεσμα την «εκδικητική» κίνηση της Όλγας Κεφαλογιάννη να τον διώξει άμεσα από το σπίτι τους και να του στερήσει το δικαίωμα της συνεπιμέλειας των δύο παιδιών τους.

Στη συνέχεια των ασφαλιστικών μέτρων της κυρίας Κεφαλογιαννη ο Μίνως Μάτσας άσκησε αντίθετη αίτηση με την οποία ζητά τη συνεπιμέλεια των παιδιών τους. Στην αίτηση του μάλιστα αναφέρει περιστατικά με ακραίες συμπεριφορές της Όλγας Κεφαλογιάννη και σοβαρά προβλήματα διαχείρισης του θυμού της.

«Ήταν βίαιη, έχει εξωφρενικές οικονομικές απαιτήσεις»

Μάλιστα, από την πλευρά του συζύγου αναφέρονται και μάρτυρες οι οποίοι επιβεβαιώνουν, όπως λέγεται, τη βίαιη συμπεριφορά της υπουργού Τουρισμού. Όσο για το τρίτο πρόσωπο που πληροφορίες ήθελαν τον Μίνω Μάτσα να έχει σχέση με νεαρή γραμματέα, ο ίδιος τις χαρακτηρίζει υποβολιμαίες με στόχο να κρύψουν τα πραγματικά αίτια του χωρισμού τους.

Όλα αυτά σύμφωνα με τον μουσικοσυνθέτη επικεντρώνονται στον μόνιμο θυμό της υπουργού, τον βίαιο χαρακτήρα της, πολλά περιστατικά βίας κατά του Μάτσα και τεράστιες οικονομικές απαιτήσεις τόσο από τον ίδιο, όσο κι από την οικογένειά του.

Στις αιτιάσεις αυτές του πρώην συζύγου της δεν έχει απαντήσει ακόμη η υπουργός τουρισμού και δεν έχει εκθέσει τη δική της θέση.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!