Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Η Γωγώ θα γίνει καλύτερα τώρα που γύρισε ο Τραϊανός»

Τι αποκάλυψε η Μαρία Καλάβρια για τη στενή της φίλη Γωγώ Μαστροκώστα

Η απόφαση, που πήρε ο Τραϊανός Δέλλας να αποχωρήσει από τον ΟΦΗ για σοβαρό οικογενειακό θέμα, έκανε πολλούς να αναρωτηθούν τι συμβαίνει. Κάποιοι μίλησαν για πρόβλημα στη σχέση του με τη σύζυγο του Γωγώ Μαστροκώστα και κάποιοι άλλοι για κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, που αντιμετωπίζει κάποιος δικός του. Η Μαρία Καλάβρια, στενή φίλη της Γωγώς  μίλησε για το ζευγάρι και αποκάλυψε πως επισκέπτεται συχνά την καλή της φίλη, Γωγώ Μαστροκώστα.

«Με τη Γωγώ είμαστε πολλά χρόνια φίλες. Κάποια στιγμή είχαμε χαθεί η μία από την άλλη λόγω του γάμου μου, των υποχρεώσεων και των παιδιών, αλλά είμαστε μαζί ξανά πολλά χρόνια κι αυτό είναι πολύ όμορφο. Τη βλέπω μία με δύο φορές την εβδομάδα» είπε η Μαρία Καλάβρια στη δημοσιογράφο Μένια Κούκου.

Όσον αναφορά στην υγεία της η Μαρία Καλάβρια απάντησε. «Είναι καλά, καλύτερα και θα γίνει ακόμα καλύτερα τώρα που γύρισε ο Τραϊανός πίσω . Γατί η Γωγώ δεν μπορεί χωρίς τον Τραϊανό. Είναι το στήριγμά της. Είναι από τα σπάνια ζευγάρια που χαίρομαι τη σχέση τους. Σίγουρα θα γίνει καλύτερα τώρα που γύρισε ο Τραϊανός. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και πολύ καλός σύντροφος. Είναι πολύ σπάνιο αυτό το πράγμα».  Η Μαρία Καλάβρια πρόσθεσε ότι ο Τραϊανός Δέλλας και η Γωγώ Μαστροκώστα είναι από τα ζευγάρια που δεν κάνουν ο ένας μακριά από τον άλλο.

«Τώρα που γυρίζει πίσω, όλα θα είναι πολύ καλύτερα. Είναι άξιος άνδρας, σπανίζουν στις μέρες μας αυτοί οι άνδρες».

Όσο για τον πρώην σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Μαρία Καλάβρια είπε.  «Χαίρομαι για τον Δημήτρη, είχαμε μιλήσει όταν γέννησε η Ιωάννα Τούνη. Εγώ δεν συμφωνώ με το να δείχνεις τα πάντα για τη ζωή σου στα social media σε αυτόν τον βαθμό. Αλλά είναι και η δουλειά της αυτή».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!