Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Μάνος Δασκαλάκης ζητά 70.000 ευρώ από τον γιατρό Ηλιάδη

Ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα κατέθεσε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση …

Αποζημίωση 70.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση ζητά με αγωγλη του ,ο Μάνος Δασκαλάκης από τον γιατρό Ανδρέα Ηλιάδη. Ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την  Πάτρα, της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας, για τον θάνατο των οποίων κατηγορείται η σύζυγός του, Ρούλα Πισπιρίγκου κατέθεσε αγωγή κατά του διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων στην Πάτρα, Ανδρέα Ηλιάδη.

Είχε προηγηθεί μήνυση σε βάρος του για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση μέσω τηλεοπτικών και διαδικτυακών εκπομπών.

Ο Μάνος Δασκαλάκης ζητά 70.000 ευρώ από τον γιατρό Ηλιάδη

Ο Μάνος Δασκαλάκης ζητά 70.000 ευρώ από τον Ανδρέα Ηλιάδης . Θεωρεί ότι τον συκοφάντησε όταν πριν από δύο χρόνια εμφανίστηκε σε διαδικτυακή εκπομπή και δήλωσε ότι ο πατέρας των τριών παιδιών γνώριζε τις υποψίες του γιατρού για εγκληματική ενέργεια και δεν τον προσέγγισε για να μιλήσουν γι’ αυτό.

«Ήταν ενήμερος ότι είχα σοβαρές υπόνοιες ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια» είχε πει ο κ. Ηλιάδης. Επίσης είχε  είχε τονίσει με νόημα πως κανένας από τους συγγενείς στην Πάτρα δεν ρώτησε τους γιατρούς  στο νοσοκομείο για την άτυχη Τζωρτζίνα.

Συγκεκριμένα, είχε πει: «Έχω ένα παράπονο, το μεγάλο παράπονο μου είναι από τον πατέρα της Τζωρτζίνας. Νομίζω ότι μετά από πολλές πολύωρες συζητήσεις που έκανα με το συγκεκριμένο, εκτός από τη μητέρα. Γνώριζε πολλά πράγματα και να σας πω ότι ήταν ενήμερος ότι είχα σοβαρές υπόνοιες ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια. Το παράπονό μου λοιπόν είναι ότι αυτός ο πατέρας, δεν με προσέγγισε, ενώ η πόρτα μου ήταν ανοιχτή. Ήμουν πάντα με το χαμόγελο. Ήμουν πάντα εκεί».

Επίσης είχε πει πως οι γονείς του παρουσίαζαν μια ψεύτικη εικόνα.  «(Ο πατέρας) δεν ήρθε ποτέ, δεν το επιδίωξε, αντίθετα με παραπλάνησαν, με παραπλάνησαν μέσα σε μια ψεύτικη εικόνα! Νομίζω ότι με κοροϊδεύανε και κοροιδεύανε και την Εντατική, άρα τον ιερό χώρο της Εντατικής που σώζονται εκεί παιδιά δεν τον σεβάστηκαν.» είχε πει ο διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων στην Πάτρα, Ανδρέα Ηλιάδη.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!