Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στη φυλακή γιος γνωστού γκαλερίστα

Ενεπλάκη σε τροχαίο υπό την επήρεια αλκοόλ και οδηγήθηκε στη φυλακή

Προφυλακίστηκε το απόγευμα της Τρίτης 15/10 ο γιος γνωστού γκαλερίστα ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στη Γλυφάδα.

Μάλιστα βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες είχε υποβληθεί και έδειξαν πως ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη φυλακή. Συγκεκριμένα, είχε πάνω από 1,50 gr/l αλκοόλ στο αίμα, όταν το όριο είναι 0,25.

Ο μεθυσμένος άνδρας προκάλεσε με την οδήγησή του τον θάνατο ενός 52χρονου άνδρα, που κινούταν επί της Λ. Ποσειδώνος με κατεύθυνση από Πειραιά προς Βούλα. Εκεί, συγκρούστηκε με το ομόρροπα κινούμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 39χρονος γιος του γκαλερίστα.

Το πρώτο αυτοκίνητο εξετράπη δεξιά της πορείας του και προσέκρουσε αρχικά σε δέντρο και στη συνεχεία σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Ενώ το αμάξι του 39χρονου εξετράπη αριστερά της πορείας του και προσέκρουσε σε κολόνα ηλεκτροφωτισμού.

Ο άτυχος 52χρονος διεκομίσθηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας». Ο 39χρονος και η 33χρονη συνεπιβάτιδα τραυματίστηκαν ελαφρά και διεκομίσθησαν με σταθμούς του Ε.Κ.Α.Β. στο Γ.Κ.Ν. «ΝΙΚΑΙΑΣ».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!