Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Απόστολος Γκλέτσος κατά Κασσελάκη: «Θα τον διαγράψω, διαφήμιζε τα σπίτια του στον Λιάγκα!»

“Αντί να κάνει αντιπολίτευση, έκανε τσάρκα στα κανάλια και έλεγε αρλούμπες! Μας έλεγε ότι θέλει να κάνει αγόρια με παρένθετη μητέρα”.

Τις ραγδαίες εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο Απόστολος Γκλέτσος στον αέρα του MEGA. Ο ηθοποιός και υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε μία τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι»), ξεσπώντας έντονα κατά του Στέφανος Κασσελάκης.

«Κι εγώ θα ήθελα να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης, για να πάρει την απάντησή του από τη βάση και θα την πάρει και στο συνέδριο. Είμαι σίγουρος ότι κάναμε το σωστό. Όταν άκουγα το πρωί τον Άδωνι Γεωργιάδη να μας ψέγει πως δεν έχουμε δημοκρατία στον ΣΥΡΙΖΑ. Η Δημοκρατία έχει να κάνει με την πλειοψηφία, όχι με το να κάνει ότι θέλει ο καθένας», τόνισε αμέσως μετά.

«Δεν ήταν αυτό που θέλαμε, αυτό που περιμέναμε. Αυτούς τους 11 μήνες άλλο περιμέναμε κι άλλο μας ήρθε. Από την αρχή τον πιστέψαμε, τον θέλαμε, περιμέναμε να δούμε ήλιο και είδαμε νύχτα. Μίλησε για μαύρα ταμεία στο κόμμα που τον έκανε πρόεδρο. Αντί να κάνει αντιπολίτευση, έκανε τσάρκα στα κανάλια και έλεγε αρλούμπες! Έδειχνε τον πλούτο και τα σπίτια του στον Λιάγκα! Μας έλεγε ότι θέλει να κάνει αγόρια με παρένθετη μητέρα, έλεγε ότι θα δώσει και θα δώσει κι εμείς αθροίζαμε και θέλαμε πέντε προϋπολογισμούς!», ξέσπασε σε υψηλούς τόνους ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Με χωρίζει χάος από τον Κασσελάκη. Αν βγει πρόεδρος θα φύγω. Αν βγω εγώ πρόεδρος, την επόμενη ώρα διαγράφω τον Κασσελάκη, γιατί είναι επικίνδυνος για το κόμμα και την Αριστερά», κατέληξε ο Απόστολος Γκλέτσος για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!