Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τζορτζ Μπάλντοκ: Τα συμπεράσματα των Αρχών

Η υπόθεση του Τζορτζ Μπάλντοκ απασχολεί την κοινή γνώμη. Ποια είναι τα συμπεράσματα των Αρχών; Τι συνέβη στον άσο του ΠΑΟ;

Η υπόθεση του Τζορτζ Μπάλντοκ απασχολεί την κοινή γνώμη. Ποια είναι τα συμπεράσματα των Αρχών; Τι συνέβη στον άσο του ΠΑΟ;

Αρχικά, σαφή εικόνα του τι συνέβη στη πισίνα της υπερπολυτελούς οικίας στου διεθνή ποδοσφαιριστή Τζόρτζ Μπάλντοκ έχουν σχηματίσει οι αστυνομικοί που διερευνούν τον θάνατο του. Πλέον, οι αρχές αναμένουν το πόρισμα του ιατροδικαστή.  Έτσι θα προχωρήσει η διαδικασία ολοκλήρωσης του φακέλου.

Τα συμπεράσματα των Αρχών

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Ν/Α Αττικής μίλησε για το θλιβερό γεγονός στην πρωινή εκπομπή του Αction 24. «Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε μπρούμυτα στον πάτο της πισίνας. Πληροφορίες λένε πως υπήρχαν δύο ποτήρια πάνω στο τραπέζι. Οι πρώτες ενδείξεις λένε πως υπήρχε ανακοπή ή πνιγμός. Δεν υπήρχαν μώλωπες. Θα δούμε από την έρευνα τι συνέβη. Όπως όλα δείχνουν τα αίτια ήταν παθολογικά».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «δεν υπήρχαν σημάδια ή μώλωπες, ένα τραπεζάκι με δύο ποτήρια και η έρευνα επικεντρώνεται αν υπήρχε κάποιος εκεί. Όμως τα στοιχεία δεν δείχνουν εγκληματική ενέργεια».

Ο διεθνής μπακ του Παναθηναϊκού άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 31 ετών, ανήμερα των γενεθλίων ανήμερα των γενεθλίων της κόρης του. 

Η σύζυγος του Τζορτζ Μπάλντοκ που μένει στην Αγγλία μαζί με το παιδί τους, τον αναζητούσε για ώρες απ’ το μεσημέρι της Τετάρτης, χωρίς να μπορεί να τον βρει. Κάλεσε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στο οποίο διέμενε ο 31χρονος στη Γλυφάδα για να πάει να δει τι είχε συμβεί, με τον τελευταίο να τον εντοπίζει χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Το ρεπορτάζ

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες του parapolitika.gr ο αστυνομικός που έφτασε στο σημείο και βούτηξε στην πισίνα. Μόλις έβγαλε τον ποδοσφαιριστή από τον πυθμένα της πισίνας, άρχισε να βγάζει αφρούς. Έτσι, θεώρησε παθολογικά τα αίτια του θανάτου. 

Αυτό μένει να αποδειχθεί σήμερα κατά τη διάρκεια της νεκροτομής που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η Γλυφάδα, ανήκει διοικητικά στην ιατροδικαστική του Πανεπιστημίου. Ωστόσο, σήμερα δεν γίνονται νεκροτομές από την συγκεκριμένη υπηρεσία. Όμως, εξαιτίας της ειδικής περίπτωσης η υπηρεσία θα λειτουργήσει για τη εξέταση της σορού του 31χρονου Τζορτζ Μπάλντοκ.

 

Όλα τα viral video εδώ.

Για όλα τα νέα στην ώρα τους μπες στην κοινότητα μας στο facebook.

 

Πηγή: parapolitika.gr

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!