Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τζορτζ Μπάλντοκ: Από παθολογικά αίτια ο θάνατός του – Τι άλλο δείχνουν οι εξετάσεις;

Από παθολογικά αίτια ο θάνατος του, Τζορτζ Μπάλντοκ. Αν και σε πρώτη φάση οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ, έχουν μια αρκετά καλή εικόνα για το τι συνέβη χθες το βράδυ στην πολυτελή κατοικία του Τζορτζ Μπάλντοκ στη Γλυφάδα. Ωστόσο υπάρχουν λεπτομέρειες που πρέπει να εξεταστούν.

Από παθολογικά αίτια ο θάνατός του

Συγκεκριμένα: Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως στο σπίτι της οδού Διαδόχου Παύλου, υπήρχε και δεύτερο πρόσωπο. Το οποίο πιθανότατα αποχώρησε πριν το θάνατο του 31χρονου ποδοφαιριστή. Το υλικό από της κάμερες ασφάλειας δεν έχει ακόμα φτάσει στα χέρια της Αστυνομίας. Εκτιμάται ότι θα φωτίσει αυτό το κομμάτι των ερευνών. Βέβαια δεν είναι πιθανό να έπαιξε κάποιο ρόλο στο θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή.

Το μισοάδειο μπουκάλι βότκας έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών. Δεν βεβαιώνεται πόση ποσότητα καταναλώθηκε από τον Τζορτζ Μπάλντοκ χθες το βράδυ. Θα ερευνηθεί εξονυχιστικά το πολυτελές διαμέρισμα της Γλυφάδας σε μια προσπάθεια αναζήτησης στοιχείων που να βοηθούν στην πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών θανάτου του ποδοσφαιριστή.

Ο ιατροδικαστής που έφτασε χθες βράδυ στο σπίτι του 31χρονου, δεν εντόπισε χτυπήματα ή μωλωπες στο σώμα του ποδοσφαιριστή και μικροσκοπικά κατέληξε ότι ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αιτία.

Ωστόσο, θα διενεργηθούν ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις και να διαπιστωθεί που ακριβώς οφείλονται τα παθολογικά αιτία. Επίσης θα αποσαφηνίστει πόσες ώρες πριν την ανεύρεση του 31χρονου νεκρού στην κοινόχρηστη πισίνα επήλθε ο θάνατος του.

Όλα τα viral video εδώ.

Για όλα τα νέα στην ώρα τους μπες στην κοινότητα μας στο facebook.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!