Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βαθειά συγκίνηση στην κηδεία του Μίμη Πλέσσα

Θλίψη στο τελευταίο αντίο από συγγενείς, φίλους, συνεργάτες και πλήθος κόσμου

Θλίψη στην κηδεία του Μίμη Πλέσσα από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, όπου νωρίτερα η σορός του είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το λαϊκό προσκύνημα η σορός του, η οποία βρίσκεται στον χώρο των πολιτικών κηδειών στο Α’ Νεκροταφείο, στη συνέχεια θα μεταφερθεί τα επόμενα 24ωρα στο αποτεφρωτήριο στη Ριτσώνα.

Η σορός του Μίμη Πλέσσα μεταφέρθηκε στον χώρο του Α’ Νεκροταφείου Αθηνών σήμερα το πρωί μετά τις 10. Φίλοι, συγγενείς, συνεργάτες, αλλά και απλός κόσμος που τον γνώρισε μέσα από τη μουσική του, έφθασε στο νεκροταφείο για να πει το τελευταίο «αντίο» στον συνθέτη που χάρισε σε όλους μας πάνω από 3.000 τραγούδια, έντυσε με τη μουσική του πάνω από 100 ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου και άφησε το δικό του ιδιαίτερο στίγμα.

Ο Μίμης Πλέσσας έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου στην αγκαλιά της συζύγου του Λουκίλας, η οποία έκανε γνωστή τη θλιβερή είδηση με ανάρτησή της στα social media.

O Μίμης Πλέσσας έφυγε από τη ζωή μόλις λίγες ημέρες πριν συμπληρώσει τα 100 του χρόνια και μια παράσταση για να τιμήσει το έργο του ανέβει το Παλλάς.

Σήμερα, φίλοι και συνεργάτες του, άνθρωποι που έζησαν μαζί του στον μαγικό χώρο της μουσικής αλλά και του κινηματογράφου βρέθηκαν και βρίσκονται στο Α’ Νεκροταφείο για να του πουν το τελευταίο «αντίο».

Η σύζυγός του Λουκίλα και η κόρη του έφθασαν μαζί στο νεκροταφείο, ενώ μαζί τους στάθηκε και ο ανιψιός του Μίμη Πλέσσα, Στέφανος Κορκολής.

Από νωρίς τα στεφάνια είχαν πλημμυρίσει τον χώρο του Α’ Νεκροταφείου. Ξεχώριζαν αυτό της κόρης του και του γιου του Αντώνη, μαζί με τα εγγόνια του Τζέλλα και Στάθη.

Αντώνης Πλέσσας

Η Μελίνα Ασλανίδου

 

 

 

Η Πέγκυ Ζήνα
Η Μαρία Βοσκοπούλου
Η τραγουδίστρια Κλειώ Δενάρδου
Η Λόλα Νταϊφά
Ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας
Ο ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος
Θανάσης Αδαμόπουλος, Χριστίνα Λαμπίρη

 

 

 

 

 

 

Γιώργος Ντάβλας, Σάσα Σταμάτη
Πασχάλης

 

 

 

 

Χρήστος Νικολόπουλος

 

Έμη Λιβανίου
Αντώνης Ρέμος

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!