Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μίμης Πλέσσας: Συγκινεί η σύζυγός του Λουκίλα Καρρρέρ

Μέχρι να ανταμώσουμε και πάλι ψυχή μου»

Έφυγε από τη ζωή ο κορυφαίος Έλληνας συνθέτης Μίμης Πλέσσας, λίγες ημέρες πριν τα 100α του γενέθλια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Μίμης Πλέσσας πέθανε στο σπίτι του στην Καλλιτεχνούπολη, και στο πλευρό του μέχρι και την τελευταία στιγμή βρίσκονταν η σύζυγος του Λουκίλα Καρρέρ, η οποία έκανε και γνωστό το θάνατο του μέσα από μία της ανάρτηση.

Στην προσωπική του ζωή, ο Μίμης Πλέσσας είχε κάνει τρεις γάμους. Ο πρώτος με την Κλειώ Μουζίνα ενώ ήταν ακόμα φαντάρος, ο δεύτερος με την Τζέλλα Πλέσσα με την οποία απέκτησε ένα γιο, τον μουσικοσυνθέτη Αντώνη Πλέσσα, και ο τρίτος με την δημοσιογράφο Λουκίλα Καρρέρ με την οποία απέκτησε μια κόρη την Ελεάνα.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου η Λουκίλα Καρρέρ γνωστοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook τον θάνατο του μεγάλου μουσικοσυνθέτη.

«Και ξαφνικά έπεσε βαθιά σιωπή και εσύ δεν θα’ σαι πλάι μου αστέρι της ζωής μου…” θα είσαι πάντα μέσα μου και θα με προστατεύεις από εκεί ψηλά… μέχρι να ανταμώσουμε και πάλι ψυχή μου. “Πέρασαν τόσα καλοκαίρια… βρέξαν τη στράτα μας φωτιές” σε αυτό το κοινό ταξίδι ζωής που έφτασε στο τέλος του μέχρι να ανταμώσουμε και να το ξανακάνουμε. Ευγνώμων για όλα. Σε ευχαριστώ για όλα. Σε λατρεύω για πάντα, γιατί η αγάπη δεν έχει ημερομηνία λήξης. Καλό ταξίδι ψυχή μου. Καλή μας Αντάμωση», έγραψε η Λουκίλα Καρρέρ στη ανάρτησής της.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!